milas79 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 witam mialem auto w orginale od nowosci praktycznie nic nie robione oddalem do malowania i zaczely sie problemy z silnikiem auto niema mocy ,na zimnym wogole nieidzie , gasnie lakiernicy z poglosek to niezle przekrety a na pokrywie plastiku mam inne srubki jak sprawdzic czy niepodmienili pompy/wtrysków ? ( sami tez jezdza a4) ma to jakies nr , typowe dla moodelu ,rocznika itp ? moj to 1,9 afn ( oni maja chyba 1 z )
fafnasty Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 co? to ladnie graja bedzie widac na silniku co bylo ruszane swierze slady zobacz turbine kolego i odrazu w mordelej
Kowi87 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Miedzy 90 i 110 wtryski i pompa sa inne ale pasuja p&p podjedz do mechanika i spisz numery tych czesci, wstaw numery na forum to sprawdzimy czy to graty ze 110ki poszlo w eter z radia
trepek Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 No to ladne c**je... Numer pompy AFN: 0 460 404 969 Jesli masz inny numer, to Ci podmienili. Mozesz rowniez wyjac ktorys wtryskiwacz i odczytac numer z korpusu, powinno byc: wtrysk zwykly, koncowka S lub T wtrysk sterujacy, koncowka SX lub TX, Jak masz koncowke J/JX to od 1Z masz wtryskiwacze... Jesli Ci podmienili to pojedz i zrob burde. Jak nie wymienia to koktajl molotowa przez okno do warsztatu i pod ich samochod.
trepek Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 gdyby to bylo takie proste Ale co? Sprawdzenie numerow czy domaganie sie swoich praw? Jak o numery chodzi to jestem z Olkusza. Podjedz do mnie to Ci wszystko sprawdze i komplet logow zrobimy VAGiem. Jak prawa to moze faktycznie przesadzilem z molotowem... ale jak podmienili Ci cos to zawsze mozesz dyskretnie gwozdziem cos narysowac :-) albo lakier polac kwasem.
milas79 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2013 temat skomplikowany bo to koledzy kolegi ( kolega jest najbardziej wsciekły i naprawia za free ) auto odebralem po 8 tygodniach ,zamiast po 3 dnich pomalowane tak,ze szkoda gadac auto niejedzie , odebralem je zalane w srodku ropa wiec wnetrze tez do wymiany nie zaplacilem ani zeta a narazie licze koszty ;-) potem bede egzekfowal najgorsze ze barakuje 3 plyt z radia i to mnie najbardziej wk...... gdyby ktos szukal lakiernika to "polecam" Szymka i Kanie z Zawiercia
trepek Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Podjedz do mnie to bedzie wiadome co i jak.
milas79 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2013 auto stoi w łazach wiec rzut beretem , jak bede w przyszlym tygodniu cos ogarnial to podjade narazie auto stoi i nieruszane bo musze ogarnac wnetrze podeslij na priv jakis namiar na sie ;-) aha pompa na ta chwile ustawiona na 5 st i sama pompa wyglada na ta stara bo i cieknie jak ta stara ale na moje oko glowiczka jest inna ( bo mi cos w wygladzie niepasuje , wogole niekojarze tego czarnego plastikowego z boku , jest bardzo czyste a moje bylo chyba metalowe albo innego koloru , niestety nigdy niezwracalem nato uwagi . ale rzucilo mi sie w oczy ;-)
Rekomendowane odpowiedzi