EmilAudi_LLE Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Witam. Od nowości mam nie oryginalne radio.. No i Fale dość słabo odbierają. w innych samochodach działa eska bez problemu a u mnie tylko w lublinie . odbierra mi bez problemu tylko RMF i ZET . Kupiłem podobny do tego : WZMACNIACZ ANTENOWY VW Seat Skoda Audi Opel (3766498697) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Ale wtedy nawet radio mi się nie włącza;/ więc o co to chodzi ? ;/
airbob Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Jak radio przestaje się włączać to na początek masz prawdopodobnie problem z masą zasilania radia. Teraz masa zapina się przez kabel antenowy a stosując ten separator rozpinasz ten obwód masy. Swoja drogą ten koleś z allegro mija się z prawdą, pisze w tytule aukcji że sprzedaje wzmacniacz a później w opisie że jest to separator (to jest prawda). Wzmacniacz lepiej brzmi niż separator i ludki chętniej kupią, biznesmeny naciągacze z allegro.
bialy986 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Kolego też miałem ostatnio,że radio nie chciało się włączyć i też mam inne-Naviheaven.Po zdjęciu panelu znalazłem przycisk reset,który wcisnalem i pomogło.Radio dalej działa,a już chcialem szukać nowego. wysłane za pomocą tapki
EmilAudi_LLE Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2013 hmn spróbuje to jeszcze raz podłaczyc. A Jak się nie będzie chciało włączyć to co z tą masą zrobić ?
airbob Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Sprawdzić czy jest masa na kostce zasilającej.
EmilAudi_LLE Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2013 Podłączyłem jeszcze raz i teraz działa, nie wiem czy taki dzień czy separator pomógł ale jest dużo lepiej Eska ściąga na podwórku co nigdy się nie zdaża ;o
Rekomendowane odpowiedzi