Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Temat odnośnie kół do Audi A4 B8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Alusek z A-5 założony:) Mam nadzieje że się podoba;) http://www.directupload.net/file/d/3729/xxy35ro5_jpg.htm

Jaki dokładnie rozmiar felgi ile cali, jaka szerokość, ET oraz jaka opona?

Opublikowano

Et29x8.5jx18 245/40 Jest na styk przy fabrycznie zglebowanym zawiasie -20mm

Opublikowano

Et29x8.5jx18 245/40 Jest na styk przy fabrycznie zglebowanym zawiasie -20mm

To już wiem czego szukać :decayed:

Opublikowano

Polecam bo autko teraz naprawdę dobrze wygląda!!!:)

Opublikowano

Polecam bo autko teraz naprawdę dobrze wygląda!!! :)

A jak własności jezdne? Dobrze się prowadzi?

Opublikowano

Piknie piknie :)

Opublikowano

Teraz prowadzi się rewelacyjnie w porównaniu do 17-stki z wysokim "ET" klei się pięknie na zakręcikach:)

Opublikowano

graty zakupu i wyboru...sam też przytuliłem to koło :D , ale jeszcze nie założyłem bo nie mam kapci do nich. Dobrze że wszyscy podzielają entuzjazm;) Fajnie że prowadzenie zdecydowanie na +. Wrzuć jak będziesz miał chwilę fote z profilu. Moim zdaniem koło wygląda na większe niż 18" więc tez na + ;)

Edytowane przez edraven

Opublikowano

Bbs Speedline 19x8,5 +15mm dystans

Co powiecie?

xgwpng22.jpg

Edytowane przez busian26

Opublikowano

Kozackie, ale wolałbym bez tych wkręcanych śrubek;) Ale ogólnie na duży plus! Aczkolwiek ginie 19" w tym wzorze

Opublikowano

to fakt, nie widać,że to 19, ale na żywo wygląda mega dobrze :)

Opublikowano

Witam milosnicy audi a4 b8 mam pytanie, chę założyc oryginalne rotory 9x19 et 33 opona 255/35/19 czy z takim et nie bedą zabardzo koła wystawać chodzi mi o to żeby nie docierały jak bede z przyczepa kempingowa lecial, dodam ze mialem 20 rotory 9x20 et 35 opona 255/35/20 i docieralo mi z tylu tak ze masakra nawet jak sam jechalem, a mam zawieszenie oryginalne s line.Bardzo proszę o podpowiedz.

pozdrawiam

jakji rozmiar opony na tych 19?

Opublikowano

Mimo opini że 225/45/18 na 8.5 będzie za wąskie i będzie za mocny naciąg, skusiłem się i założyłem sobie takie opony i nie żałuję. Świetnie wygląda

Opublikowano

Mimo opini że 225/45/18 na 8.5 będzie za wąskie i będzie za mocny naciąg, skusiłem się i założyłem sobie takie opony i nie żałuję. Świetnie wygląda

To zapodaj fotkę :)

Opublikowano

Świetnie wygląda, ale profil opony chyba odbiega troche od 45 ;) ZRobiłes sobie modnego teraz oversize'a ;) Wrzuć fote!

Opublikowano

Witam!

Poszukuję koła dojazdowego do A4B8 sedan - 2009 r./model 2010, które będzie pasowało do wnęki w bagażniku z centralnie umieszczonym akumulatorem, a nie wiem o jakim oznaczeniu/kodzie będzie pasowało takie koło do mojego samochodu,

Opublikowano

Witam milosnicy audi a4 b8 mam pytanie, chę założyc oryginalne rotory 9x19 et 33 opona 255/35/19 czy z takim et nie bedą zabardzo koła wystawać chodzi mi o to żeby nie docierały jak bede z przyczepa kempingowa lecial, dodam ze mialem 20 rotory 9x20 et 35 opona 255/35/20 i docieralo mi z tylu tak ze masakra nawet jak sam jechalem, a mam zawieszenie oryginalne s line.Bardzo proszę o podpowiedz.

pozdrawiam

jakji rozmiar opony na tych 19?

Dołączam się do pytania bo też myślę o takim zestawie tyle, że do sedana i na sprężynach eibacha 35/30 mm, no i bez przyczepy kempingowej. :)

Opublikowano

Panowie na MAX ET mozna wsadzić do B8 przy rozmiarze 18x 8J ??

Opublikowano

Witam, czy koła od A5 pasują do A4 B8? Rozstaw śrub i średnica centrująca?

Chcę kupić koła 8T0 601 025 M i muszę mieć pewność, bo będą lecieć z DE

5x112

8,5JX18H2

(ET): 29

Opublikowano

Będzie pasować. Ja mam takie koło. Rozstaw, otwór to samo, różnica tylko w ET

Zobacz sobie post mirona odnośnie takiego koła.

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/257198-temat-odnosnie-kol-do-b8/

Koło jest to samo do wszystkich B8 i innego nie uzywaj. zmienic trzeba wkład z pianki i plastiki.

Witam!

Poszukuję koła dojazdowego do A4B8 sedan - 2009 r./model 2010, które będzie pasowało do wnęki w bagażniku z centralnie umieszczonym akumulatorem, a nie wiem o jakim oznaczeniu/kodzie będzie pasowało takie koło do mojego samochodu,