juby_p Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Witam wszystkich? Ma ktoś pomysł gdzie wcisnąć reduktor LPG pod maską A4 2.8 v6 quattro?? A może ktos pochwali sie fotkami zamontowanego reduktora? W tygodzniu bede montował sekwencję reduktor to KME gold i tak przyznam sie ze słabo widze dobre miejsce na niego:( Za podpowiedzi z góry dziękuje.
zegarmistrz Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Witam.. silnik abc ale przecież gabarytowo to prawie to samo.. mam zamontowany reduktor koło zbiorniczka wyrównawczego od wspomagania kierownicy... wyciali chłopaki kawałek plastiku i się zmieścił.. nie mam jak zrobić fotek bo jestem za granicą ale tam go wcisnęli..
szogun0 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Pod zderzakiem. Tam jest miejsce, tylko kłopot przy wymianie filterka.
Lukas Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 jak u mnie w 3 litrach zmiescili 2 parowniki to i ty dasz rade z jednym szukaj pod zbiornikiem od wspomagania tak jak zegarmistrz pisał
juby_p Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2008 ok dzięki chyba tak zrobie, a możecie mi podpowiedzieć jak macie zrobione wpiecia pod płyn chłodzący, ja bym chciał wpiąć reduktor szeregowo z nagżewnicą tylko niewiem jak to jest rozwiązane w audi czy płyn całyczas krąży przez nagżewnicę czy jest jakiś zawór trójdrogowy?
michal_g84 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 a u mnie zaraz obok lampy i zbiorniczka od wspomagania, a gabarytowo silnik to zajmuje tyle miejsca co i 2.8
Rekomendowane odpowiedzi