skorapl Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Witam. Mam problem z wycieraczkami. Dzisiaj podczas jazdy w deszczu na wlaczonych wycieraczkach w pewnym momencie wycieraczki w trakcie podnoszenia przeskoczyly o pare cm w dol i od tej pory zatrzymuja sie pionowo. Mechanik doradzil wymiane calego mechanizmu z silniczkami oraz sterownikiem. Co wy o tym sadzicie?
Ali89 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Wg mnie to nie silniczek skoro się poruszają dalej, zobacz czy śruba na trzpieniu silnika się nie poluzowała. Będzie to widać po zdjęciu podszybia
skorapl Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2013 Wszystko jest podociskane, podokrecane nie ma zadnych luzow
Marcino87 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Witam. Mam problem z wycieraczkami. Dzisiaj podczas jazdy w deszczu na wlaczonych wycieraczkach w pewnym momencie wycieraczki w trakcie podnoszenia przeskoczyly o pare cm w dol i od tej pory zatrzymuja sie pionowo. Mechanik doradzil wymiane calego mechanizmu z silniczkami oraz sterownikiem. Co wy o tym sadzicie? Ja tak kiedys mialem wycieraczki tak stawały. Umówiony juz bylem na wymiane. A rabo wstalem pakę samochod wycieraczki wróciły do normy. Nawet nie wiem co to bylo Sent from my телефон
wrclaguna Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Temat do poczytania ===> http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-naprawa-zatartych-wycieraczek-30501/index24.html#post373845
Rekomendowane odpowiedzi