radiator79 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Sorki, że nie Audi ale nikt nie potrafi mi na VW forum pomóc. Golfik w benzynie trochę słabo sięzbiera potem już jest dobrze. Błędów nie ma żadnych. Mechanior podejrzewa, że może sąda pomomo właściwego napięcia słabo reaguje. VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Oto logi sondy w golfie 2002 Pb 1.6 16v 105 KM AZD kolega podejrzewa sondę jako przyczynę słabego przyspiesznia oceńcie i podpowiedzcie proszę co jest nie tak. dzieki
german81 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 sondzie nic nie dolega ona nie zmienia napiecia bo jest to sonda szerokopasmowa . zrób logi z bloku 2 20 31 33 dynamicznie czyli od 1500-6500 obr z noga w podłodze na 3 biegu .
radiator79 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2013 Dzieki zrobię wieczorem. Byłem u mechaniora który twierdzi, że w moim silniku AZD jest 1 sonda a ja czytam na necie ze powinny być dwie. Dzięki do wieczora. ---------- Post dopisany at 21:03 ---------- Poprzedni post napisany at 07:10 ---------- Log (0 - 020) Log (1 - 002,002) Log (2 - 032) Log (3 - 031) niestety to statyczne bo kolega nie przyszedl do asysty. Może jutro uda się kogoś do klikania w trakcie jazdy pożyczyć.
Rekomendowane odpowiedzi