martiborki Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 witam chlopaki od dawna mam problem autko na 3tys obrotow dlawi sie przy bucie w podlodze im wyzszy bieg tym objawy mniejsze, na 1 i 2 nie przeskakuje tych obrotow a na 3,4,5 poskacze jak kangur i wkoncu obroty przeskocza te magiczne 3tys. dodoam ze wystarczy ze odpuszcze pedal gazu do polowy i na kazdym biegu objawow brak zamykam obrotomierz do konca. na vagu zero bledow zero powtarzam 3 razy spr, wymienione swiece podstawiona cewka przeplywka n75 weze od podcisnienia czyszczona przepustnica. pomozcie juz nie mam sily. Gdy od poczatku pedal gazu do polowy objawow brak. dodoam jeszcze ze nieraz na starcie go dlawi i ciezko cos zaczal odpalac. a gdy na luzie wcisne pedal gazu do konca to ma jakis problem na 3-4tys obrotow przez chwile.a i jakby badziej dymil. gdy sie rozgrzeje objawy sa mniejsze i gdy cieply odpala normalnie, latem gdy cieplo objawy duzo mniejsze. sonda niby sprawdzona i niby wszytko ok z nia niby. i przy dodoawaniu gwaltownie gazu na luzie jak mam otwarta maske cos slychac jakby strzelalo w okolicach filtra powietrza dzieje sie to wtedy gdy przycina 3-4tys obrotow czy DV moze powodowac szarpania??
KrzysiekSPI Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Filter paliwa bym uderzyl w pierwszej kolejnosci.
martiborki Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2013 wymieniony pare miechow temu objawy jak byly tak sa takie same. dodam ze latem gdy cieplo to objawy sa duzo slabsze tak ze lekko czuc dławienie na 3,4,5 biegu
Rekomendowane odpowiedzi