dmdash Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Wydaje mi sie ze nie obejdzie sie bez wymiany stabilizatora a co do progow i przejazdow, bede ich unikal na szczescie mam drugie auto, a a3 moge sobie modzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 To już na maxa opuszczone auto? :shock3: Jaki masz gwint? Ja miałem tak, że małego palca nie dało się wcisnąć, a jeszcze ponad 2cm regulacji było A stabi od esy nie mam i jeszcze miałem zapas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmdash Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Mowa o przodzie, gwint mts, moze to kwestia naciagu opon, w kazdym razie za wysoko stoi. Te fotki tylu to nie jest max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 No chodzi mi o sam przód... Kurde, to mój ma dużą większą regulację. Teraz szukam nowego, więc już wiem, żeby nie szukać MTSa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmdash Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Kup nowy KW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 auto kosa, juz wiem jak oponka 215/35 siedzi na tych alu:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmdash Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Leży świetnie, zwlaszcza na 9J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmdash Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 no to cóż, skreślam przed ostatnią rzecz ze swoich planów co do auta, dziś przyjechał ori xenon Hella z pomalowanymi środkami w czerń, pozostało obszyć elementy środka - czyli boczki, ręczny i klapkę podłokietnika a później to już kosmetyka i pierdółki pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Fajne :kox: Szkoda, że nie masz w planach zmiany wnętrza na poliftowe i swapa, ale może jeszcze zmienisz zdanie :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmdash Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 jakoś ten środek jest dla mnie tak zadbany, że szkoda mi hajsu żeby się z tym szarpać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 No to chociaż jakieś 1.8T? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmdash Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 chyba nie:decayed:wolalbym AIR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 chyba nie:decayed:wolalbym AIR Jest nadzieja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ładne A3. Podoba mi się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmdash Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 No to ksenon na miejscu i małe mycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 za***iście się prezentuje ten biały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmdash Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 W tym tygodniu wpadł stabilizator od S3 przymocowany do krótkich łączników, na stabilizator wleciały odpowiednie gumy, dodatkowo wywalona regulacja z tyłu, z przodu wyrzucone helpery. Gwint skręcony, felgi założone. Jestem gotowy na sezon 2014. Wygląda tak jak chciałem!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 i jak wujek radzil dobrze jest ze stabi z s3 na krotkich lacznikach? poliuretan dawales? Nie powiem ze nie wyglada te Twoje wozidlo... bo wyglada i to naprawde fajnie... gleba zacna szkoda tylko ze fake eSS i zerca wojownika nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmdash Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 No niestety fake, dlatego dla mnie to po prostu a3 nie dawalem poliuretanow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi