Duds Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Jest mega :kox: Ale z tyłu to chyba jeszcze można coś urwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 E e Daszek nawet nie jest źle powiem Ci Swapuj na 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmdash Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Co urwać jak tam jest sama sprezyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Co urwać jak tam jest sama sprezyna? sprezyne urwij dobrze jest nic nie kombinuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 A nie siadło na odboju? ...wyciapane z tapatalka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmdash Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 tam jest sprężyna i ta guma, nic więcej, regulacja jest w bagażniku:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiem, rozumiem Ja też tak mam, ale nie siadło mi, bo siedzi na odboju (tej gumie) i jest koza Dlatego dzisiaj skracam jakieś 1,5-2cm i będzie gleba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmdash Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Rob co trzeba i dawaj foty! ---------- Post dopisany 12-04-2014 at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany 14-03-2014 at 16:24 ---------- Ostatnio zrobiłem jeszcze parę ujęć: Autem pojawiłem się na rozpoczęciu sezonu 2014 w Lublinie, fotki znalezione w necie: Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Trzeba było zostać dłużej, miałbyś tytuł auta zlotu na bank:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmdash Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Hmmm nie zartuj ---------- Post dopisany at 14:46 ---------- Poprzedni post napisany at 13:13 ---------- Spory aktual, wjechalem w sezon 2014 z taką sesją, zrobioną samemu przez siebie Potem dostałem "garaż" na POLISH WORKS: Polish|Works - Audi A3 8L by Mariusz Żurowski Pofarbowałem szare boczki (materiały) w czerń, jako przystanek przed obszyciem oraz pomalowałem dekory w czarny połysk (nie mylić z czernią fortepianową) Okleiłem zakończenie progu do końca: Spotkanie z młodszą na Ogólnopolskim Spocie A3 CLUBU: Obszyłem kolejne rzeczy w klimacie, który już był - czyli czarna skóra i białe przeszycie, po kierownicy i mieszku od gałki sline, wpadła klapka podłokietnika oraz ręczny: i na koniec zerwałem folię z kierunków bocznych na których miejsce wpadną ori dymione ze skody fabia oraz zerwałem folię z lamp na tyle: Dostałem się na POGORIA TREFFEN, więc do zoba jak ktoś będzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 ladnie Mam pytanie jak folia CI sie trzyma? myslalem nad bialym dachem i lotka w swojej czornej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmdash Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Nie narzekam, kup sobie oracal 970 i sam sobie okleisz za dach i lotke krzyczą 300zl, potwierdzone info. Ale szczerze - bialy dach to obciach, daruj sobie. Widzialem i nie wyglada to dobrze. Jakiś czas temu pojawił się pomysł sprzedaży auta, bo trafila sie okazja na klasyka - nie wypalilo, potem padł pomysł sprzedaży samych kół i zmiany na coś innego - ale jednak bedzie działane na obecnym setupie. Czekam na cieplejsze dni by pobawić się w spasy przodu, na który wpadnie zestaw z tyłu - 9J i 215/35. Musze troche stoczyc dystans. A na tył wpadnie poszerzony o cal zestawik z przodu, czyli 9,5J na 215/35. Póki co jeszcze nie skręcone, tak więc stay tuned! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi