Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Problem światła,ABS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich problem kolejny z A4 B6 1.9 napisze w skrócie o choince a więc po wymianie żarówki gdy włącze zapłon przekręcam włącznik świateł na pozycyjne wszystko ok przekręcam na mijania zapala się ABS ESP i Hamulce na wyświetlaczu gdzie tkwi problem???? szukałem ruszałem kostkami nadal to samo tylko co ma włącznik świateł do ABSU ??? Dodaje że gdy to wszystko się dzieje nic nie działa z układów ABS i ESP

Opublikowano

Może wyłącznikł świateł ma zwarcie ?

Opublikowano

Nie mam już pojęcia co może być przyczyną zostaje podłączyć komputer.

Opublikowano

Kolego a nie masz zamontowanych hidow lub innego wynalazku, bo ja wlasnie tak mialem z hidami przetwornica wprowadzala zaklocenia w sterowniku ABS.

Opublikowano

Mam HIDY ale nie było wcześniej problemu do wymiany żarnika fakt że dziś rano po odłączeniu kostki od sterownika problem znikną ale na jak długo tego nie wiem. Rozwiązałes ten problem czy trzeba podziękować za HIDY?

Opublikowano

Rozwiazaniem problemu bylo wstawienie na zasilanie przetwornicy diody prostowniczej 10A. U mnie na poczatku tez nie bylo problemu dla tego nie podejrzewalem hidow. http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/bledy-18057-65535-montazu-zestawu-hid-270612/

Opublikowano

Nie wiem jeszcze jakie śą u mnie błędy ale wczoraj na cały dzień jazdy tylko raz zwariował.

Opublikowano

Wstaw diode albo wywal hidy. U mnie czasem po wlaczeniu hidow potrafil wylaczyc sie klimatronik doslownie na 1 sekunde. mialem z nimi same problemy wiec zrezygnowalem.

Opublikowano

Cały dzień się produkowałem znalazłem problem który tkwi w zarniku wytwarza pole magnetyczne po wymianie jest wszystko ok