michal_m Opublikowano 1 Stycznia 2007 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Witam w Nowym Roku. Moge zakupic do swojej A4 skorzana tapicerke, tyle ze ja mamrocznik 96, a fotele sa z 98 i maja juz poduszki boczne. Moje pytanie brzmi, czy mozliwe jest wykorzystanie (podlaczenie) tych poduszek w audi a4 96r???
pre_pl Opublikowano 1 Stycznia 2007 Opublikowano 1 Stycznia 2007 A czujniki uderzeniowe ? Według mnie, lepiej wyjąć i sprzedać...
szogun0 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Możliwe, pod warunkiem, że domontujesz całą instalację elektryczną wszystkich poduszek i wymienisz wszystkie czujniki uderzeniowe.
pre_pl Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 szogun0, widzę że chyba najlepiej orientujesz się z elektryki na forum (jeśli o kimś zapomniałem, sorry ), wiesz może jaki byłby przybliżony koszt takiego rozwiązania ? Może robiłeś już coś takiego ? :586:
szogun0 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Nie robiłem. Co do kosztu, to kłania się allegro i wyszukać poszczególne czujniki. Cena w granicach 150 - 250 PLN. Pewnie trzeba wymienić też sterownik poduszek ulokowany pod konsolą centralną.
Rekomendowane odpowiedzi