adamFox Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 witam jako iż spalił mi sie monitor i teraz aktualnie korzystam z zakupionego używanego ale co sie okazało wadliwego (czarna kreska-linia na wysokości 3/4 monitora o grubości około 1mm) musze kupic nowy inny i niewiem jaki ma mi on służyc tylko do neta i czasami do gry Counter Strike...mam dylemat jaki kupic: prosże o opinie również dzieki i pozdro for all.....adamFox
elkrecik Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Polecam monitory firmy iiyama. Mam porownanie tej firmy z tanszymi wynalazkami Benq czy LG. Pod względem odwzorowania kolorow wypadaja dosc slabo w porownaniu z iiyama. Duza zaleta monitorka jest fakt, że jest produkowany w Japonii. Wykonczenie, parametry,swiecenie - OK. Wada- modele z wyzszej polki sa odrobine za drogie
Nosfer Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Ja mam NEC 24" na matrycy PVA - rewelacja do grafiki - gry kozak - ale koszt Mam też Fujitsu-Siemens 22" podpięty jest pod Xbox-a i Tv - bardzo dobry monitor. Gdybyś był zainteresowany Fujitsu-siemens, mogę się dowiedzieć i spróbować załatwić Ci po bardzo dobrej cenie(jeśli jeszcze są).. http://allegro.pl/item405603307_22_fujitsu_siemens_gw_3lata_e22_w01sd.html <- stara aukcja, ale jest link do opisu monitora.
Korzeń Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Panorama 100% fimow jest w panoramie Jesli kupusz 4:3 to 30% ekranu podczas ogladania filmu to czarne tło.
endriuu Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 bierz tego <a href="http://www.komputronik.pl/Monitory_LCD/Monitory_w_proporcjach_16_10_panoramiczne_/20_22__rozdzielczosc_1680_x_1050_/Hyundai/22_Hyundai_N220Wa__wyprzedaz/pelny,id,58601/">Hyundaia</a>. teraz 22 cale to standard. bardzo dobry monitor. poszukaj jeszcze bo komputronik do najtanszych nie nalezy.
nies Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Mogę polecić monitor 22" ASUS PG221... świetnie spisuje się w grach, na przykład Batllefield 2, a do tego ma świetny design W wolnej chwili wkleję jakieś sccrenshot'y z BF'a 2
loco87 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 najnowsze hp ma doskonale parametry/cena
Rekomendowane odpowiedzi