Opublikowano 21 Grudnia 201312 l Witam mam bardzo duży problem z którym juz drugi mechanik nie potrafi sobie poradzic a do rzeczy wyskakuje kontrolka ABS, zaczyna migac kontrolka od hamulców (!) przygasa oswietlenie klimatronica ,w tym czasie nie chodzi szyberdach przy tym wszystkim zaczyna dziwnie smierdziec z nawiewów i przy tym wszystkim spalają mi sie wszystki żarówki ktore włacze,światła drogowe,mijania,halogeny:// nie mam zielonego pojęcia co sie dzieje ;// prosze o pomoc.
Opublikowano 21 Grudnia 201312 l jeżeli przepalają ci się żarówki to sprawdź jakie masz ładowanie na początek najlepiej w tym czasie jak to się dzieje
Opublikowano 22 Grudnia 201312 l Autor Ładowanie było sprawdzane to miał ok 14 ale w momencie sprawdzania niebyło tych błędów.a klocki są tarcze dobre nic nie byłorobione przy hamulcach
Opublikowano 22 Grudnia 201312 l Napraw alternator. W pewnym momencie ładowanie masz na pewno zbyt wysokie, a ten dziwny zapach w nawiewach to siarkowodór z akumulatora.
Opublikowano 23 Grudnia 201312 l stawiam tak jak kolega szogun0, to samo miałem w passacie wypaliło wszystkie żarówki
Opublikowano 25 Grudnia 201312 l Autor Witam,mieliście racje DIAGNOZA;awaria regulatora napięcia. dzieki wszystkim za podpowiedzi