Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Cyrk z wolnymi obrotami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WaskiVW hehe nie zdradzam tego jeszcze . powiem dalej tak wymieniles pompe na jakas dobra.zmieniles filtr odrazu czy nie

Opublikowano

Z ECU nie ma wielkiej różnicy. Bo E można zastąpić np. D, ale nie będziesz miał ASR. Reszta będzie banglać.

Opublikowano

szczerze mówiąc po mieście w zimie asr sie przydaje ;) ale znalazłem ładny z T na końcu ;) za 140 zł z gwarancja 30 dni tylko pytanie czy to będzie przyczyną no i nie wiem czy ogarne sprawy z immo. Sony_dark zaraz mnie zlinczuje bo mówi mi o tym ECU już chyba z pół roku ;) a ja jak osioł uparty wymieniam kolejne części poza ECU ;)

Opublikowano

Immo ogarniesz. Kupiłem kiedyś kabel za 30zł i dał radę zaadaptować immo. Trzeba mieć vaga a instrukcje adaptacji immo są w necie ;)

Edytowane przez peacenotwar

Opublikowano

kabel mam od viakena na podwojnej lini k

Opublikowano

To bez problemu ogarnie

Opublikowano

szczerze mówiąc po mieście w zimie asr sie przydaje ;) ale znalazłem ładny z T na końcu ;) za 140 zł z gwarancja 30 dni tylko pytanie czy to będzie przyczyną no i nie wiem czy ogarne sprawy z immo. Sony_dark zaraz mnie zlinczuje bo mówi mi o tym ECU już chyba z pół roku ;) a ja jak osioł uparty wymieniam kolejne części poza ECU ;)

Heh nie no ja chce tylko żebyś uniknął niepotrzebnych kosztów. Ja tez uparcie dążyłem żo to nie ECU, a jednak. Adaptacja nowego kompa to nie problem :)

0

Opublikowano

Wpadłem na genialny pomysł . Skoro vag pokazuje zawór n71 którego fizycznie nie ma i nie bylo to moze jest to blad vaga jako programu. skubany czuje ze problem z obrotami jest i zrzuca wine na krokowca którego nie ma. dzis tak gdybałem i mam pytanie czy któryś z was spotkał się z przejściem silnika i komputra w tryb awaryjny czyli auto pali jezdzi ale z problemami. np w automatach jak cos sie podzieje ze skrzynią głównie z elektroniką to kontrolki P R N D D4 D3 D2 migają i wtedy skrzynia działa ale w trybie awaryjnym czyli chyba np nie wychodzi powyżej 3 biegu.

Kupie jutro to ECU .

Sony ty mi kiedys pisałeś że ten E można spokojnie zastąpić T co nie ?

Kupiłem ECU . 4A0 907 473 T z gwarancją rozruchową.

Teraz tylko jak się zabrać za sparowanie i zaadaptowanie wszystkiego :/

Opublikowano

Jak będziesz miał tego kompa to pisz na pw, albo Ci wieczorkiem wyśle instrukcje

Opublikowano

super ! powinienem go miec do piątku bo wysyłka idzie

okazuje sie ze mam krokowca. nie wiem gdzie w tej przepustnicy jest ale jest. auto jutro do odbioru . pop wyczyszczeniu odwrotna sytuacja ;) obroty za wysokie ;)

ECU polezy i poczeka na lepsze czasy ;) mam nadzieje ze juz bedzie spokoj ;)

Opublikowano

Na ssaniu jakieś 1300 powinno być. Później jeśli sam nie schodzi poniżej 1000, a po przyduszeniu silnika schodzi do tych ok 800 (np popuszczając sprzęgło i trzymając hamulec), to lewe powietrze łapie. (Czyli Kolektor ssący)

Edytowane przez peacenotwar

Opublikowano

peace to wiem ;) mechanik pierw wyczyscil zeby zobaczyc . jutro wymieni na nowy.

mam akurat takich ogarnietych gosci co w aso robili i od wielu lat swoj warsztat prowadza i tylko vaga robia. fury nieraz na podjezdzie takie stoja ze na codzien po miescie nie widac , mało fury takie ze chyba jeszcze gwarancja w aso powinna byc ;) ceny super tylko czas straszny...... przyjezdzam z autem 1 pazdziernika a dostaje info zeby 23 pazdziernika dopiero przyjechac ;)