Szarik Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Witam czy radio Concert II z B6 różni się od takiego radia zamontowanego w B7.
nrula Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Niczym się nie różnią. Radia są identyczne
Szarik Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2014 Niczym się nie różnią. Radia są identyczne Czy jesteś pewien ? Bo z tego co zauważyłem to jest róznica w napędzie płyty i z jednego do drugiego nie pasuje.
mlodziak22 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ja mam concerta z krótszym galkami, a widziałem też z takimi gałkami jak w chorusie, mój jest z b7 jak dobrze pamiętam.
piotrek83 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Różnica jest na 100% w przypadku obsługi kierownicy wielofunkcyjnej, kiera z b7 nie obsłuży w pełni concerta z b6 i odwrotnie. Wiem bo przerabiałem temat
nitroo Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Różnica jest na 100% w przypadku obsługi kierownicy wielofunkcyjnej, kiera z b7 nie obsłuży w pełni concerta z b6 i odwrotnie.Wiem bo przerabiałem temat A ori kiera multiunkcja obsłuży concerta z b6? Bo gdzieś czytałem, że do multifunkcji muszę kupić radio z b7.
Rekomendowane odpowiedzi