Dragon30 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Kogo polecacie do zregenerowania turbosprężarki? Jestem z mazowieckiego ale jeśli gdzieś w Polsce jest dobry serwis turbosprężarek to chętnie wyślę do naprawy
fireman82 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Z zaprzyjaźnionego serwisu wysyłają tutaj: turbo-silesia.pl Bardzo sobie chwalą.
pisarz1980 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Ja sam robię kupuję zastaw naprawczy z allegro i wiem co mam. Śmigam już 2 lata na własnej reanimacji , satysfakcjia gwarantowana.
marjon Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 jaki zestaw naprawczy?? podrzuc jakis link ---------- Post dopisany at 16:00 ---------- Poprzedni post napisany at 15:09 ---------- a jak wywazyles wirnik???
zaradny Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Ja sie zajmuje regeneracją turbin. Mam potrzebne maszyny do doważania. W razie czego pisz PW
GOLI Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Turbo24.pl - Turbosprarki I Naprawa i sprzeda turbosprarek Troche daleko od ciebie ale to JEDYNA firma na dolnym śląsku która wie co to jest turbosprężarka, reszta to bezsensowne wydawanie kasy (nie małej) i strata nerwów. Wiem co pisze bo "przerobiłem" już większość firm zajmujących się regeneracją na dolnym śląsku
Dragon30 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2013 Ja sie zajmuje regeneracją turbin. Mam potrzebne maszyny do doważania. W razie czego pisz PW daj jakiś link do strony swojej firmy
majuDJ Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Podobno jedna z najlepszych firm w PL Reampoland.pl - Ream-Poland
Dragon30 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 ja znalazłem również podobno sprawdzony serwis Turbo Tec Jaworzno Turbosprarki, Naprawa i regeneracja turbosprarek, Czyszczenie turbiny, Garrett - Turbo-Tec Sp. z o.o.
Rekomendowane odpowiedzi