piter1114 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Opublikowano 25 Grudnia 2013 witam! trafiło mi się takie radio CANVA CN-6230 - YouTube niestety brakuje mi do niego pilot, którym można uruchomić funkcje niedostępne z panelu, macie jakiś pomysł? pilot uniwersalny? jest coś takiego? pzdr,
piter1114 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2013 samych pilotów do takiego modelu nie mogłem znaleźć, może od pilot uniwersalny od TV?
Tom A4 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Opublikowano 25 Grudnia 2013 uniwersalny nie zadziała szukaj dydykowanego albo zapomnij o dodatkowych funkcjach
piter1114 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2013 chyba będę musiał przygotować sobie jakiś schowek na piloty mam pilota od transmitera fm (działa kilka dodatkowych funkcji) mam też pilota od innego radia, i to samo, działa także kilka funkcji, chyba będę zbierał dalej...
airbob Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Jak byś wypożyczył oryginalnego pilota i dysponował pilotem TV takim co się uczy, to byś ogarnął temat. Wiem wiem trzeba najpierw dorwać oryginał.
edekxp Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Mam podobne radio Canva z pilotem, ale nie wiem czy pilot by działał. Można by wtedy zaprogramować uniwersalny pilot taki
kubicv10 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Witam, trochę odgrzeję kotleta. Szukam pilota do radia canva s7025. Nie znalazłem nigdzie a nie wiem czy jest jakiś zamiennik. Potrzebuję pilota tylko żebym mógł nim sterować dźwiękiem. Jest szansa żeby coś kupić? Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi