Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Srebrna A4-ka aa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym pokazac Swój nabytek oooo a4 :D kupiłem go miesiąc temu.... Silnik 1.8 APT przebieg 122tys obecnie udokumentowany!

z Góry sorry za jakość zdjęć dodam nowe! Wyposażenie jakie posiada to:

-Wiadomo wspomaganie kierownicy

-ABS

-ESP

-4xElektryczne szybki

-2x poduszka

-climatronik

-Elektryczne lusterka, podgrzewane i elektrycznie skladane

-Fabryczny alarm

-centralny z pilota (do zaprogramowania pilot bądz wymiany)

-dodatki w drzewie

no i to chyba wszystko jezeli o czymś nie zapomnialem..

Co Zrobiłem..- a więc tak : jak narazie to zalożylem gaz LOVATO butla 55l na pelnej butli robie ok 520-30 km! :):D wymiana przegubu prawa strona... Zmiana radyjka na JVC KD-r421 no i wymiana filtrów olejów itd.... wymiana postojówek na ledy i podświetlenie tylnej tablicy:)@!

Co do zrobienia: klocki tył, wymiana głośników tył na ori OOOO , zrobienie pilota bądz centralki (jak narazie sam nie mogę sobie poradzic z tym) wymiana podświetlenia wewnątrz ,

Plany: Wiadomo jak najdłuzej jezdzic :D :D zmiana felg na 16 bądz 17(jezeli 17 to s-liny) ,ori subwoofer w bagazniku wygłuszenie drzwi i myslę o skórze jasnej!

Doszla zabudowa lewego boku w bagazolu:))

Jeżeli macie jakieś pomysly jak ulepszyć wygląd too Pisać:))

Zdj_cie0002.jpg

Zdj_cie0058.jpg

Zdj_cie0059.jpg

Zdj_cie0060.jpg

Zdj_cie0061.jpg

Zdj_cie0062.jpg

Zdj_cie0063.jpg

Zdj_cie0064.jpg

Zdj_cie0065.jpg

audi.jpg

[/color]2014_01_07_17_13_57.jpg

2014_01_07_17_14_12.jpg

2014_01_07_17_14_25.jpg

Witam;) Naszlo mnie na zabudowe bagaznika w lewym boczku, dlatego ,ze zalezy mi na miejscu (kolo zapasowe na wierzchu) i zalezy mi tez na jakims bassie:) więc postanowilem metoda prób i błedów, a raczej cięcia i mierzenia zrobić ćos takiego.... Projekt juz prawie ukonczony zostalo jeszcze zrobic wygluszenie , silikonem objechac lączenia plyt no i obszycie jakis materiałem .... Jutro dolożę więcej zdjec z postępu prac:)

I Efekt prawie końcowy zabudowy ....

Opublikowano

Kolego to że na blacie jest 122 tysi nie oznacza ze b5 ma tyle najechane. Daj więcej zdjęć wnętrza i bardziej wyraźnie stwierdzimy po z użyciu ile może mieć :naughty: faktycznie najechane

Opublikowano
120 tys he pewnie dziadzio sobie kupil 1.8 t zeby w niedziele do kosciola jezdzic

Hmm a gdzie ty ty masz tu turbo? Poza tym co to ma do rzeczy? Z tego co widać ładna furka a ile pokazuje licznik jest mało ważne , ważne żeby była w dobrym stanie , wskazaniem licznika się nie jeździ...graty zakupu i szerokości :wink:

Opublikowano

łądna sztuka , co do przebiegu , to chyba mało ważne jak auto wygląda dobrze i jeździ bezproblemowo , mój ma prawie 340tyś i sprawuje się w 100% :)

Opublikowano

Ja mam 110 000 przebiegu wiec mysle ze mozliwe ze ma tyle przebiegu bazdzo fajna sztuka dbac i jezdzic pozdrawiam:naughty:

Opublikowano

No koledzy Przebieg potwierdzony w serwisie Audi:) Racja na przebiegu sie nie jeździj ... Moze Tutaj ktos mi podpoiwe co zrobic z tym scyzorykiem, bo juz mi sie kompletnie mozliwosci chyba wyczerpaly... aa pasowało by zrobic tego pilocika

Opublikowano

ładne autko to teraz zostało tylko czekać na kolejne zmiany :wink:

Opublikowano

troche wieje sandałem ale jak kto woli :) wolałbym ori bose wsadzić :)

Opublikowano

Tylko kolego porównaj brzmienie ori suba a tego :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...