kielu Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Cześć wszystkim, we wrześniu zrobiłem soft w BFB Quattro i chciałem pochwalić się rezultatem. Wyszło zdaje się, że całkiem przyzwoicie, to co jest najbardziej odczuwalne to ewidentnie poprawił się dół, nie trzeba już tak ostro dawać w palnik żeby dynamicznie ruszyć z miejsca co przy Q bywa denerwujące.
Imhotet Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 szkoda ze mocy nie ma do samego odciecia tylko spada od 5k.. ale gratuluje moda
Łukasz13 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 szkoda ze mocy nie ma do samego odciecia tylko spada od 5k.. ale gratuluje moda Normalne na seryjnych gratach.
ziomal-84 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Jaki koszt całej operacji? Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Imhotet Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 szkoda ze mocy nie ma do samego odciecia tylko spada od 5k.. ale gratuluje moda Normalne na seryjnych gratach. Wiem ze normalne niestety boli to większość z nas
kielu Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 Jaki koszt całej operacji? Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 1200PLN - to chyba taki standard obecnie za auto na seryjnych gratach
Rekomendowane odpowiedzi