DW_Guzman Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 CHCECIE MIEĆ TAKIE ZDJĘCIA, TO WBIJAĆ DO MNIE I PISAĆ [email protected]
rafalekx Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 hehehe jaka fotka No ładna Audiczka, piękny biały kolor Aż się prosi o większe alu i będzie kozak A silniczek bez chipa? jeśli bez to przydałoby się kilka kuni więcej
DW_Guzman Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2008 zacznijmy od tego ze srebrna Alu zobaczymy, nie narzekam i tak jest ładnie, a pare dodatkowych kuników owszem, już powoli się przymierzam w końcu warunki są wysmienite
rafalekx Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 zacznijmy od tego ze srebrna Możliwe Jak można robić takie fotki! Nawet kolor autka się nie zgadza
loco87 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 co za pazdzioch. Ile chcesz za taka "nauke". Ja tu czuje przekret. Nie ladnie dorabiac sie na forum
DW_Guzman Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2008 wydaje sie biały, bo mocne nasycone kolory otoczenia powodują złudzenie . A co do nauki , samochody robię jeszcze z pasji szczególnie te wyjątkowe no i wszystkie audi, bo mam marzenie by pracować dla Audi.TV wiec miec portfolio naszych niuniek to wypada Jak mam wolny czas i znajdę fajne miejsce to zapraszam Zapraszam raczej z okolic Wrocławia, choć bywam w różnych miejscach... Ja ci dam paździoch [br]Dopisany: 13 Sierpień 2008, 23:03 pm_________________________________________________nowa fotencja, zapraszam Poszukuje chetnych do sfotorgafowania swoich niuniek
topor Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 zdiecia git:d przydalyby sie mojej A4 takie:D
PERSHINGUS Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Poszukuje chetnych do sfotorgafowania swoich niuniek To zawitaj kolego na spota
Buszek Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 no zdjecia swietne ja proponuje cyknij w tamtym krajobrazie jakies ladne bez przerobek i na konkurs wal czekamy na foty wnetrza i przerobki jakies :>
robi1811 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Można by chromy zrobić wkoło szyb dać większe kółeczko i będzie extra
Rekomendowane odpowiedzi