Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ACK]Czarny sedanik by husajn22 setup wiosna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

litości...

Opublikowano

Tutaj najbardziej potrzebna będzie cierpliwość do tego by to doprowadzić do stanu takiego jak na foto wyżej z blachami PK :whistling:

Opublikowano

fajny silnik- , ale auto ogólnie zostało skrzywdzone-( szczególnie z tyłu)...czułbym się dziwnie jadąc tym audi :facepalm:

Opublikowano
A to nie jest czasem to auto

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1268202_466390616808924_1431526365_o.jpg

zmień tylne lampy na LED o wzorze polifta, tylna dokładke zderzaka podmień na fabryczna PDC, wywal ten stół z bagaja, kup koło, kiedys to auto było ładne ale nastepny własciciel troszke bardzo go zwiesniaczył, teraz musisz to jakos odratowac:whistling:

tak byłoby nie źle, jak już ma być z pakietem. działaj i ratuj :wink:

Opublikowano
:facepalm: zmien lampy tył bo masakra... i zderzak tak jak kowi mówi:wink: powodzenia w modach i bezawaryjnosci:hi:
Opublikowano

Dramat.. To skrzydlo z samolotu idz juz teraz zdemontuj/urwij/czy nawet potraktuj kątówką (znajac zycie siedzi na jakims kleju..) Tak jak reszta ci podpowiada: zmien tez lampy i najlepiej wywal ten cały pakiet riegera. Mam nadzieje, ze uratujesz to auto

edit: aaa no i wywal ten wydech.. a raczej rynne

Opublikowano
  • Autor
Dramat.. To skrzydlo z samolotu idz juz teraz zdemontuj/urwij/czy nawet potraktuj kątówką (znajac zycie siedzi na jakims kleju..) Tak jak reszta ci podpowiada: zmien tez lampy i najlepiej wywal ten cały pakiet riegera. Mam nadzieje, ze uratujesz to auto

spojler jest przykrecony nie na klej przedni zderzak napewno zostanie tył bedzie zmieniony:wink:

Opublikowano

nie no spojler to katastrofa no ale to jest Twój spojler...

Opublikowano

spojler jest przykrecony nie na klej przedni zderzak napewno zostanie tył bedzie zmieniony:wink:

i bardzo dobrze, ale gdybyś chciał sie go pozbyc to ja go odkupie:wink:

Opublikowano
  • Autor

Przedni zderzak mi sie podoba więc zostaje na aucie :decayed:w garażu mam drugi gril czarny z siatki (plast miodu) zamontuje jak bede miał czas to wkleje fotki:wink:

Opublikowano

yyyy moze lepiej zostaw ten z eSy :wink: domyslam sie co to za grill i wielu uzytkownikow pewnie tez. Serio- nie tędy droga :facepalm:

Opublikowano
  • Autor
yyyy moze lepiej zostaw ten z eSy :wink: domyslam sie co to za grill i wielu uzytkownikow pewnie tez. Serio- nie tędy droga :facepalm:

ten co teraz jest orginalny z Ski sam juz nie wiem czy zostawiać czy nie narazie bedzie jeździć najbardziej podoba mi sie tez czarny z fotki co Kowi wstwił ale jeszcze zobaczymy moze tego na czarno coś sie wymysli:wink:

Opublikowano

Znaczek niech zostanie :wink: Mozesz jeszcze pomyslec nad grilem z RS4. Oczywiscie to tylko porady, nikt Ci nie mowi co masz robic z autem. Pamietaj- nikt nie chce dla Ciebie zle :wink:

Opublikowano
  • Autor
Znaczek niech zostanie :wink: Mozesz jeszcze pomyslec nad grilem z RS4. Oczywiscie to tylko porady, nikt Ci nie mowi co masz robic z autem. Pamietaj- nikt nie chce dla Ciebie zle :wink:[/QU

co do grila to bedzie przeróbka na czarny znaczek zostanie :wink:jakoś mi ładniej bedzie pasował :decayed:

Opublikowano
:facepalm: zmien lampy tył bo masakra... i zderzak tak jak kowi mówi:wink: powodzenia w modach i bezawaryjnosci:hi:

sluchaj jonnego bo on sie nawrucil juz:decayed:

Opublikowano

sluchaj jonnego bo on sie nawrucil juz:decayed:

+1 dla slavko:kox:

Opublikowano

versace versace :kox:

Opublikowano

remizo-wóz:decayed:

poprzedni właściciel miał fantazje

Opublikowano

Cześć, ostatnio wieczorem jechałem do Lubleena , paczę a tu jakieś wielkie skrzydło przede mną, to biorę lewym , paczę a to 80 b4 ze skrzydłem z alfy 156 :facepalm:

mają fantazję chłopaki jak widać...:facepalm: i tym razem

gratuluje wyposażenia i silnika :banan:

Opublikowano
  • Autor
Cześć, ostatnio wieczorem jechałem do Lubleena , paczę a tu jakieś wielkie skrzydło przede mną, to biorę lewym , paczę a to 80 b4 ze skrzydłem z alfy 156 :facepalm:

mają fantazję chłopaki jak widać...:facepalm: i tym razem

gratuluje wyposażenia i silnika :banan:

hehehe no to ładne skrzydło miał

moje bedzie zdejmowane wieć będzie git:wink: