Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ATW] A4 B5 FL 1.8t Q USA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie wszyscy przedstawiam wam mój dupo-wóz

A4 B5 sedan

Rocznik -1999

Silnik -1.8t ATW

Napęd -quattro

Wyposażenie:

-radio symphony+zmieniarka na 6 płyt w bagażniku

-nagłośnienie BOSE

-skórzana kierownica trójramienna S4(z przyciskami od zmiany biegów)

-fotele skórzane, wentylowane

-podłokietnik

-podgrzewane lusterka

-zegary z FIS

-szyberdach

-4 elektryczne szyby

-podgrzewana szyba tylna

-3 światło stop na półce

-ori alufelgi 15" na zimę

-tiptronic

-tempomat

Resztę dopiszę później :)

Plany:

-gwint

-koło

-zmiana radia

-zmiana głośników

A oto i ona :

dm7f.jpg

egny.jpg

guat.jpg

7r2o.jpg

z4yi.jpg

21tq.jpg

54ra.jpg

785d.jpg

wu4h.jpg

Opublikowano

Ładna sztuka powodzenia w modach :wink:

Opublikowano

Czemu butla nie w kole?

Silnik raczej AWT.

Tak to fajny egzemplarz, automat jest świadomym wyborem?

Opublikowano
  • Autor

Butla nie w kole bo bym miał płytszy bagażnik. A koło zapasowe i tak musiał bym wozić w bagażniku :)

Automat to raczej efekt uboczny chęci posiadania Quattro... na początku nie chciałem automatu ale jak zacząłem jeździć spodobało mi się mimo zwiększonego spalania.

no i oczywiście to auto miało być wygodne, a z automatem jest wygodne:) bo jest to moje drugie auto, do jeżdżenia na codzień.

Opublikowano

Coś ci zdechło w bagażniku ,że tyle choinek zapachowych tam wisi?:grin: co do butli to jesteś chyba jednym z niewielu,którzy doszli do takich wniosków jak Ty :wink: przecież przy montażu w kolo nie zmniejszasz pojemności-a przewożone kolo zapasowe w razie czego możesz wyciągnąć -w przeciwieństwie do butli :whistling:

Opublikowano
Czemu butla nie w kole?

Silnik raczej AWT.

Tak to fajny egzemplarz, automat jest świadomym wyborem?

ATW

Nie da się w kole zapasowym założyć butli.

Opublikowano
  • Autor
Coś ci zdechło w bagażniku ,że tyle choinek zapachowych tam wisi?:grin: i :whistling:

Są to zużyte choinki wieszam je tam bo po co wyrzucać jak jeszcze zapach dają:P

A z tą butlą to jest tak że, ja jej nie zakładałem robił to poprzedni właściciel :P a mi ta butla nie przeszkadza :P nie mam rodziny i wielkich zakupów też nie robię:P wyśle że jak ją zabuduje + sub to nie będzie źle wyglądać:P

Opublikowano

Ładna :thumbup1:

Opublikowano

Fajna bryczka powodzenie w modach :wink:

Opublikowano

zmien maskę, spasuj ryja i będzie mailna, licznik s4 usa w polszy to rarytas :banan:

Opublikowano
  • Autor

panowie a możecie doradzić mi jakieś ciekawe koło 17" żeby założyć na to jakąś oponę z profilem ok. 50. Bo jak szukam to z niskim profilem fajnie wyglądają ale już z takim balonem to ciężko znaleźć;/

Opublikowano
panowie a możecie doradzić mi jakieś ciekawe koło 17" żeby założyć na to jakąś oponę z profilem ok. 50. Bo jak szukam to z niskim profilem fajnie wyglądają ale już z takim balonem to ciężko znaleźć;/

szukaj 18'

Opublikowano
  • Autor

nie chce 18 za duże auto ma być komfortowe. 17 to dla mnie taki złoty środek wygląd=komfort

Opublikowano
nie chce 18 za duże auto ma być komfortowe. 17 to dla mnie taki złoty środek wygląd=komfort

ale na dużym profilu szału i tak nie bedzie, najlepiej jakies oemowe kolo, Avusa, albo jakieś sline:wink:

Opublikowano

nie kazde a4 na forum musi jezdzić na 18". Każdy modzi jak chce, gdyby kazdy mial 18" to nie bylo by co oglądać ;p

Opublikowano

17' czy 18, to juz nie ma roznicy, na profilu 40 na spokojnie sobie pojezdzisz :wink:

Opublikowano

17' czy 18, to juz nie ma roznicy, na profilu 40 na spokojnie sobie pojezdzisz :wink:

właśnie... na spokojnie, bo szaleć nie poszalejesz, a żeby nie byc gołosłownym to miałem kiedys w Ibizie mk2 195/45/16 i komfortu to tam nie było, a każda dziura była bardzo odczuwalna, więc...poczucie komfortu to pojęcie bardzo względne :P

Opublikowano

ale większy komfort będzie na 17-18 calach i profilu 40 niż na 16-stce 195 i profilu 40