cowboy1 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witam mam pytanie czy wiskoza powinna sie krecic wraz z dodaniem gazu(Temp,silnika60-90 st.)czyli na wolnych obrotach wolno sie kreci a na wysokich tak daje jakby mialo z auta wyskoczyc,i oczywiscie bardzo go slychac. ---------- Post dopisany 07-01-2014 at 08:37 ---------- Poprzedni post napisany 06-01-2014 at 13:01 ---------- Miał ktos taki przypadek ?
edittttt Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Wg mnie to normalne. Przy temperaturze, gdy robi się duży obieg chłodzący jest to wręcz wskazane. Wisko "sztywniej" przy większej temperaturze, a że jest na sztywno połączone z silnikiem, to jakie obroty na silniku, takie na wiatraku.
cowboy1 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2014 Edittttt Ty chyba nie wytrzezwialas (łes) po swietach ?
cowboy1 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witam łozysko jest ok. Wiskoza była zepsuta.Kupiłem zamiennik za 130zl i oczywiscie byl uszkodzony,pozniej załozylem oryginalna uzywana i jest ok. Temat zamkniety.
Rekomendowane odpowiedzi