Quatro7 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 zauważyłem że u znajomego w a4 b6 przy użyciu spryskiwaczy uruchamiają się również wycieraczki (wiadomo ), ale po zakończeniu ich pracy i po minięciu około 1s. wycieraczki przecierają szybę jeszcze raz, u mnie w b5 tego nie ma. a że muszę wymienić u siebie przekaźnik to czy ta funkcja zależna jest od niego, i czy będzie pasował taki z b6 do b5?
gremlin112 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Kolego u mnie w B5 zastosowałem przekaźnik 99 i wtedy mam tak jak Ty prawisz+ dodatkowo masz regulację czasu pracy wycieraczek:
Quatro7 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2014 ja mam w serii przekaźnik 377 i regulację czasu pracy na manetkce
tomekSSK Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 w b6 drugie przetarcie wycieraczek można vagiem wł/wył
gremlin112 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ale kolega może nie ma jeszcze manetki ze sterowaniem
Quatro7 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2014 tomekSSK, aha, czyli to zasługa funkcji komfort? a przekaźnik będzie taki sam? a są rózne przekaźniki do b5 bo na allegro widzę te przekaźniki pod dwoma numerami seryjnymi
tomekSSK Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Nie wiem czy przekaźnik będzie taki sam jak w b6 ale za wycieraczki odpowiada moduł centralnej elektryki który można zakodować.
bin85 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jak kolega wyżej napisał nie przełożysz bo niema czego w b6 niema przekaźnika od wycieraczek, steruje nimi moduł centralnej elektryki
Rekomendowane odpowiedzi