jacue Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 W moim samochodzie mam radio Concert i fabryczny bluetooth z zestawem glosnomowiacym. Czy jest jakis sposob na podlaczenie odtwarzacza mp3 (jesli fabrycznym bluetoothem to czy mozna go polaczyc gdy juz jest nawiazane polaczenie bluetooth komorka-samochod) lub karty pamieci z ktorej mozna by odtwarzac muzyke? PZDR
!Tommy Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 raczej przez BT tego nie zrobisz najtansze rozwiazanie to chyba kaseta z kablem lub transmiter USB mozesz tez poszukac ukladu, ktory podpina sie jako zmieniarke ale zamiast niej wpinasz mp3 player. tylko nie wiem czy do radia Audi takie cos dostaniesz (widzialem takie dla Alpine chyba)
bogi Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 najtaniej chyba tylko w ten sposob : http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_adapter_auxin_nie_wiem_czy_pasuje-t41457.0.html
jacue Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Jak wyjac Radio Concert z B7?[br]Dopisany: 19 Sierpień 2008, 09:34 _________________________________________________A wlasciwie to skoro tel. laczy sie bluetoothem z samochodem, a w telefonie moge odtwarzac muzyke, to czy nie moglbym sluchac w samochodzie muzyki z telefonu?
Rekomendowane odpowiedzi