briano Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 </title><meta name="description" content="" /> <meta name="keywords" content="" /> <title> Jak kolegom podoba sie ten projekt??
afroo. Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Pewnie walona bo słabe spasowanie Kiedyś zajmowałem się modelarstwem, pewnie ktoś pamięta małego modelarza i modele karton-papier-drewno. W plastik i metal nie wchodziłem bo nie miałem aż takiej cierpliwości i zdolności malowania każdego elementu, a tutaj właśnie widać włożoną pracę w odwzorowanie szczegółów. Szkoda, że to nie rs lub chociaż s-ka.
briano Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2014 Poszukuje takiej serii czarnej w kombi dla syna i nie moge znalezc w sieci.
dracus6662 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 weź tą ze zdjęć daj do lakiernika będzie pewnie upust cenowy ze względu na rozmiar:polew:
briano Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2014 Heh moze byc rozni z racji precyzji skasuje jak za 1 element to zabawa sie skonczy:naughty:
xcentriq Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Kupiłem podobną w sedanie dla syna do zabawy. Heh już praktycznie nie istnieje a to kosztowna zabawka ze 250 zł dokładnie taką : Możecie sobie poszperać tutaj Modelli,automodelli,modelli in scala,1:43,1:18,auto,modellino,automodello,automobilina,die-cast,Formula,moto,motocicletta,Bus,Pullman,camion,autocarro,corsa,Le Mans,DTM,FIA-GT,automodellismo,Modellini,Diecast,collezione,1/43,1/18,1:12,1:35,1:72
FPek Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 </title><meta name="description" content="" /> <meta name="keywords" content="" /> <title>Jak kolegom podoba sie ten projekt?? sam to zrobiles czy kupiles gdzies <?> Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi