MajorkaON Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witam mam pytanko posiadam audi a4 b6 1.8 T 150 km i chciał bym się dowiedzieć waszych opinii na temat zawór upustowy blow off czy to ma jakiś negatywny bądź pozytywny wpływ na auto czy nie robi roznic bo w sumie chodzi mi o ten dźwięk wiem może to głupie ale podoba mi się on Może ktoś montował sobie albo wie gdzie w łodzi się tym zajmuje i jaki jest koszt instalacji i może polecicie mi jakiś Blow off Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
Łukasz13 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 W 1.8t raczej blow nie ma pozytywnego wpływu na auto jak założysz zwykły atmosferyczny to auto straci na wigorze i może łapać błędy, jedyna opcja to jakiś blow hybrydowy, który tylko część powietrza wypuszcza a reszta idzie do dolotu.
tomekhxc Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 chodzi ci o to psssyt jest gdzies temat bow off w 1.8t sie nie sprawdza , dla samego dzwieku zaloz stozek tez bedzie pierdzial pod maska ---------- Post dopisany at 20:05 ---------- Poprzedni post napisany at 20:02 ---------- http://a4-klub.pl/turbo-chiptuning-tuning-mechaniczny-15/b5-b6-b7-modyfikacje-1-8t-1342/
Bubu05 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Osłabi ci samochod, wybacz ale moim zdaniem nie pasuje... Miałem Evo x i tez bez dało sie jeździć
MajorkaON Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2014 Wielkie dzięki za pomoc i rady. Czyli jednak sobie odpuszczam montaż blow off Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi