przemciotorun Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Potrzebuje pomocy co dokupic posiadam kamery tego typu cala centrale z mozliwoscia podlaczenia do 8 kamer kable/zasilacze itp. wszystko co potrzebne do podlaczenia tego i wyswietlenia obrazu z kamer na telewizorze i teraz moje pytanie: co musze jeszcze dokupic zeby obraz sie gdzies zapisywal/nagrywal i powiedzmy po 50h nagrywania poczatek sie kasowal i nagrywany byl obraz bierzacy i tak w kolko zebym mogl cofnac nagranie np 2 dni w tyl, najlepiej jak by to sie nagrywalo na hdd i byl dosc latwy dostep do skopiowania filmu czy czesci na jakiegos pendrive..... moze ma ktos doswiadczenie z tego tymu nagrywarkami / rejestratorami (sam nie wiem jak to sie fachowo nazywa) ---------- Post dopisany at 13:51 ---------- Poprzedni post napisany at 13:49 ---------- zapomnialem dodac ze nie posiadam zadnych papierow do tego co mam, i na necie tez cos szukanie idzie slabo :/
Lukasz_mk2 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 masz na tej centrali jakąś tabliczkę/naklejkę z dokładnym modelem tego ustrojstwa??
przemciotorun Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2014 jest czesciowo zamazana ale co mozna odczytac MODEL: B2 QUAD ADAPTABLE SYSTEM: PAL/CCIR POWER RATING: DC 12V ...........MPTION: 7W ............R.O.C. .......... - zamazane
Lukasz_mk2 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Faktycznie ciężko coś znaleźć w necie na temat tego ustrojstwa. Wypadało by go podłączyć i sprawdzić czy to w ogóle działa. Pozdrawiam, Łukasz
przemciotorun Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2014 Faktycznie ciężko coś znaleźć w necie na temat tego ustrojstwa. Wypadało by go podłączyć i sprawdzić czy to w ogóle działa. Pozdrawiam, Łukasz wszystko dziala, jak podpinam pod telewizor ustawie ilosc kamer zeby alarmy nie wyly, to jest wszystko widac, tylko teraz jak/czym to zapisywac?
Tomeks Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 To staroc z czasów,kiedy do video recordingu używano VHS,ten konkretnie służy do obserwacji w czasie rzeczywistym i to wszystko.
przemciotorun Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2014 bardzo mozliwe, ale napewno jest jakas opcja dolozenia czegos do nagrywania obrazu?
Tomeks Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Tak,podlaczas co kolwiek do nagrywania i nagrywasz to co jest na ekranie,to wszystko
przemciotorun Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2014 wlasnie o to mi chodzi zeby ktos podrzucil co kupic bo na allegro jest tego w pip...
Tomeks Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Do tv czy do monitora to podlaczales?
tymonA4 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Kolego kup do kamer rejstrator a resztę wywal tu masz rejstrator które ja używam plus dysk 1Tera kup Internec
przemciotorun Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2014 Do tv czy do monitora to podlaczales? tv
Tomeks Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 No to podlacz nagrywarke do tv i nagrywaj,tak jak byś nagrywał film
Rekomendowane odpowiedzi