Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Monitoring

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje pomocy co dokupic

posiadam kamery tego typu

20140109_133739_zpsa20a3532.jpg

cala centrale z mozliwoscia podlaczenia do 8 kamer

20140109_133818_zpse776a53b.jpg

20140109_133801_zps19cdd442.jpg

kable/zasilacze itp. wszystko co potrzebne do podlaczenia tego i wyswietlenia obrazu z kamer na telewizorze

i teraz moje pytanie: co musze jeszcze dokupic zeby obraz sie gdzies zapisywal/nagrywal i powiedzmy po 50h nagrywania poczatek sie kasowal i nagrywany byl obraz bierzacy i tak w kolko zebym mogl cofnac nagranie np 2 dni w tyl, najlepiej jak by to sie nagrywalo na hdd i byl dosc latwy dostep do skopiowania filmu czy czesci na jakiegos pendrive..... moze ma ktos doswiadczenie z tego tymu nagrywarkami / rejestratorami (sam nie wiem jak to sie fachowo nazywa)

---------- Post dopisany at 13:51 ---------- Poprzedni post napisany at 13:49 ----------

zapomnialem dodac ze nie posiadam zadnych papierow do tego co mam, i na necie tez cos szukanie idzie slabo :/

Opublikowano

masz na tej centrali jakąś tabliczkę/naklejkę z dokładnym modelem tego ustrojstwa??

Opublikowano

jest czesciowo zamazana ale co mozna odczytac

MODEL: B2 QUAD

ADAPTABLE SYSTEM: PAL/CCIR

POWER RATING: DC 12V

...........MPTION: 7W

............R.O.C.

.......... - zamazane

Opublikowano

Faktycznie ciężko coś znaleźć w necie na temat tego ustrojstwa. Wypadało by go podłączyć i sprawdzić czy to w ogóle działa.

Pozdrawiam, Łukasz

Opublikowano

I o HD zapomnij.

Opublikowano
Faktycznie ciężko coś znaleźć w necie na temat tego ustrojstwa. Wypadało by go podłączyć i sprawdzić czy to w ogóle działa.

Pozdrawiam, Łukasz

wszystko dziala, jak podpinam pod telewizor ustawie ilosc kamer zeby alarmy nie wyly, to jest wszystko widac, tylko teraz jak/czym to zapisywac?

Opublikowano

To staroc z czasów,kiedy do video recordingu używano VHS,ten konkretnie służy do obserwacji w czasie rzeczywistym i to wszystko.

Opublikowano

bardzo mozliwe, ale napewno jest jakas opcja dolozenia czegos do nagrywania obrazu?

Opublikowano

Tak,podlaczas co kolwiek do nagrywania i nagrywasz to co jest na ekranie,to wszystko

Opublikowano

wlasnie o to mi chodzi zeby ktos podrzucil co kupic bo na allegro jest tego w pip...

Opublikowano

Do tv czy do monitora to podlaczales?

Opublikowano

Kolego kup do kamer rejstrator a resztę wywal

tu masz rejstrator które ja używam plus dysk 1Tera kup

Internec

Opublikowano

No to podlacz nagrywarke do tv i nagrywaj,tak jak byś nagrywał film