Marcin6 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witam, czy ktoś się orientuje jaką moc ma ori pompka spryskiwaczy reflektorów? Bo nie wiem jaki finalnie bezpiecznik dać... 10A mi wytrzymywało na wyłączonym silniku, na włączonym pali. Możliwe, że akurat ma coś koło 120W i po przekroczeniu 12V będzie palić te 10A? Nie chcę też np. dawać coraz większych bo się może okazać, że gdzieś mi robi spięcie na ładowaniu. Dlatego potrzebowałbym dokładną wartość
MATIUS Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 w audi tt u mojego kuzyna 15 była od pompki sprysków reflektórów
Marcin6 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ok, thx za info, jutro też wstawię 15A, musi wytrzymać, jeśli nie to coś nie dobrego się dzieje z instalacją.
Fido Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Lub samą pompką,może mieć zwarcie i dlatego wywala bezpiecznik.
karolas123321 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Nie ma chyba jako takiego bezpiecznika do spryskiwaczy przednich, jest ogolem do spryskiwaczy i wycieraczek i to bezpiecznik nr 24 o wartosci 25A.
Rekomendowane odpowiedzi