Czarli Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Witajcie. Mam taki problem wczoraj kupiłem radio Alpine CDE-170RR, dziś je podłączam do mojego Audi A4 b6 i sie okazało ze sie nie chce włączyć. No to poszedłem do auta od ojca (Renault Clio 3) podłączyłem i sie okazało że wszystko pięknie gra. Możecie mi powiedzieć czemu w Clio gra, a w Audi już nie gra???
Tom A4 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 wyprowadzenia napięć prawidłowe? tzn: we właściwych miejscach ? Poprzednie radio grało ?
POWER-KRIS Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 W Alpine masz dwa plusy żółty i czerwony a w Audi w kostce jeden. Sprawdź na którym jest napięcie i na tych złączka rozepnij i wepnij czerwony do żółtego lub odwrotnie.
Czarli Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 W Alpine masz dwa plusy żółty i czerwony a w Audi w kostce jeden. Sprawdź na którym jest napięcie i na tych złączka rozepnij i wepnij czerwony do żółtego lub odwrotnie. Wielki dzięki kolego, miałeś racje wystarczyło zamienić kable ;D
POWER-KRIS Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Nie ma za co mam świra na Alpine. Uważaj tylko bo w sumie jak podłączony ze gra bez stacyjki to po tygodniu postoju aku huk strzeli jak mały. Z czasem musisz ten plus doprowadzić z bezpiecznika chyba 8 po stacyjki. ;-)
Rekomendowane odpowiedzi