Rooney1990 Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 f*ck, musze alko ogarnac. Ile na banie bierzecie? Wyslane tostem z maslem. krate bro i kilka litrów wodki:good: I gejowskiego ciechana miodowego dla takiej jednej pipki:bag: Dla mnie masz? Kozacki jest, nie wiem ock Wyslane tostem z maslem. Akurat dla Kaja biorę Dla mnie trąci karmi dla kobiet:kwasny: Co innego zielony:kox: To kajak sie podzieli Wyslane tostem z maslem.
kaju Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Opublikowano 29 Lipca 2014 weź mi krzynke oszukisto - tylko nie płacz, że hajsu za niego Ci nie dam ja w tym roku zapasów troche mam, także tego wątrobe biorę od mrogala w słoiku po musztardzie bo mu stoi w lodówce
Wandej Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 Drugi raz Ci pisze ze nie mam karawanu tak jak Ty:przebiegly: A bede po za domem prawie 2 tygodnie:kox: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
kaju Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Opublikowano 29 Lipca 2014 jebie mnie to, weź mi chociaż z sześcć
musti Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 OEM niebawem a więc Jeśli są chętni na ręcznik klubowy proszę o dopisywanie się w temacie link poniżej http://a4-klub.pl/czapka-daszkiem-recznik-111/recznik-klubowy-ii-tura-kolorowe-logo-261441/index2.html#top
Kasjan Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Nienawidze tapatalka bo robi ze mnie durnia :/ Ci którzy dostali odemnie wiadomosc o dziwnej treści: to miało byc tylko do kaja...
Kasjan Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Mam nadzieje ludzie dostali ta wiadomosc i mysla o co dla goscia chodzi haha. Luz, bedzie sie z czego smiac
Wandej Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Kami spoko i tak sie wszyscy sponiewieramy Też dostałeś coś od niego o stykaniu się końcówkami na OEM`ie z Kajem?
Gość Edyta Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Kamil ja takiego ciekawego pw nie dostałam ..... :-(
Wandej Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Kamil ja takiego ciekawego pw nie dostałam ..... :-( Bo jeśli widział jajnik w profilu to nie zaznaczał Ma bardzo męskiego taptalka:polew:
Kasjan Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Kami spoko i tak sie wszyscy sponiewieramy Też dostałeś coś od niego o stykaniu się końcówkami na OEM`ie z Kajem? ja miałem ze bedziem na pomidorka , dotykac sie ogonkami No i sie wydało... haha Edytko Co tam bede pisal, na zywo lepiej jak zobaczysz hehe ---------- Post dopisany at 11:52 ---------- Poprzedni post napisany at 11:50 ---------- Kamil ja takiego ciekawego pw nie dostałam ..... :-( Bo jeśli widział jajnik w profilu to nie zaznaczał Ma bardzo męskiego taptalka:polew: Hahaha sie pobeczalem az ze smiechu, bo jak instalujesz taptalk to wlasnie sa do wyboru dwie wersje i ja mesko przez przypadek zaznaczylem.
Kasjan Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Heh czemu? Przecie i tak wiedziałeś wszystko co tam miało być napisane. Zreszto żeby tylko Ciebie, ja tą wiadomość chyba do 30 osób wysłałem niehccący
Rekomendowane odpowiedzi