Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Budujesz/remontujesz dom lub mieszkanie? Tutaj możesz zadać pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i brawo. Szacun za to :)

Opublikowano
etat za diagnoste 8h dziennie, po godzinach dzialalnosc ( robienie instalacji elektrycznych ) i handel autami... tego juz wszyscy nie widza tylko to co zrobiles
Witam kolegę po fachu też pracuje na oskp ;)

Wysłane z mojego Mi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

Lapowkarze:decayed:

Opublikowano

I kredytów nie trzeba :P żarcik ;)

Opublikowano

Ja wziąłem [emoji3] kredyt hehehe . Taki jestem łapówkarz , że zobaczcie jakie mam wyro w sypialni hahahahahahaa !

Opublikowano

talib zapewniasz nocleg z wyzywieniem plus browar i robie Ci instalacje :), ciekawe jakie stawki u was

Opublikowano
no to powodzenia ja tez dalem rade [emoji6] zaczolem w 2015 i teraz sie wprowadzam i zrobione wszystko [emoji4]
Dzięki... Powoli się wykończy i zamieszka..
Opublikowano
  • Autor

Talib mega waski masz ten dom

Opublikowano
W dniu 20.01.2014 o 10:43, Kamyk napisał:

czy ktos moze wie ile kosztuje malowanie elewacji domu?

budynek pietrowy z uzytkowym poddaszem

jaki moze byc orientacyjny koszt?

Koszt malowania elewacji to 15 zł m2 bez materiału i rachunku ,   akurat tym się zajmuje oraz.wykonczeniowka,  

Opublikowano
talib zapewniasz nocleg z wyzywieniem plus browar i robie Ci instalacje [emoji4], ciekawe jakie stawki u was
Nie kuś bo szukam elektryka :D
Talib mega waski masz ten dom
6.5 m , musiałem taki mieć bo działka ma 14m dom przesunięty do ogrodzenia 1.5 żeby chociaż z jednej strony były okna , co zrobić ;)

Opublikowano

Panowie waham się między wełną a styropianem na elewacji. Póki co bardziej przemawia za mną wełna ale wszystko wyjdzie w praniu, czyli w zależności ile kasy zostanie.

Pytanie o styropian. Wszyscy piszą o współczynniku lambda. Grafitowy ma 0.031 ale jest jeszcze jeden współczynnik tj. Rd opór cieplny. Co to kurka wodna jest ?

Opublikowano
Koszt malowania elewacji to 15 zł m2 bez materiału i rachunku ,   akurat tym się zajmuje oraz.wykonczeniowka,  
4 lata czekać na odpowiedź - ale w końcu się doczekać
Forum jest wielkie :decayed:
Opublikowano
21 minut temu, marec-ki napisał:

Panowie waham się między wełną a styropianem na elewacji. Póki co bardziej przemawia za mną wełna ale wszystko wyjdzie w praniu, czyli w zależności ile kasy zostanie.

Pytanie o styropian. Wszyscy piszą o współczynniku lambda. Grafitowy ma 0.031 ale jest jeszcze jeden współczynnik tj. Rd opór cieplny. Co to kurka wodna jest ?

hej co do wełny musiałbys zastosowac cały system zeby mało to sens poco np system szto {drogi} sama robota  65-80 zł za m2 wełny na gotowo to wiec prawie raz tyle co za styropian na gotowo

szkoda ze nikt nie pisze na temat grafitu ze sie utlenia pod wpływem temperatury , co za tym idzie ze po 2 lub 3 latach  bedziesz mógł policzyc sobie płyty styropanowe na scianie  wrazie jakich kolwiek pytan pisz na prv

Opublikowano

tu zdjecie przygotowany budynek pod tynk na styropianie 10 Austrotherm

DSC_0302.jpg

DSC_0303.jpg

DSC_0294.jpg

Opublikowano

ja robilem welna i jestem mega zadowolony placilem 45 z kolorem

Opublikowano
17 minut temu, mariuszbielsko napisał:

szkoda ze nikt nie pisze na temat grafitu ze sie utlenia pod wpływem temperatury , co za tym idzie ze po 2 lub 3 latach  bedziesz mógł policzyc sobie płyty styropanowe na scianie 

No nikt nie pisze takich bzdór tylko TY że szary styropian się utlenia pod wpływem temperatury owszem jeśli go kleisz w upalne słoneczne dni wtedy nawet zgodnie z producentem styropianu należy go chronić (zasłaniać) przed słoncem. Mam taki styropian od 4 lat i jakoś nie widzę efektów o jakich TY napisałeś :facepalm:

Opublikowano

moze załacz fotki budynku jak wyszła elewacja, a kolor był w cenie

Opublikowano

Nie mam jeszcze elewacji tylko siatka klej i jest zagruntowane.

Fotki mogę wrzucić dopiero w sobotę jak wrócę do domu.

Opublikowano
8 minut temu, XV 1900 napisał:

No nikt nie pisze takich bzdór tylko TY że szary styropian się utlenia pod wpływem temperatury owszem jeśli go kleisz w upalne słoneczne dni wtedy nawet zgodnie z producentem styropianu należy go chronić (zasłaniać) przed słoncem. Mam taki styropian od 4 lat i jakoś nie widzę efektów o jakich TY napisałeś :facepalm:

gdybym nie widział jak to poprawiają tez bym w to nie uwierzył , co ci mam napisac  ze  sobie zmyslilem to w twoim przypadku nic  tylko sie cieszyc

Opublikowano

Zmartwiłeś mnie trochę i będę bacznie obserwował moje sciany i obym nigdy nic nie zobaczył a w tym roku planuje położyć tynk.