Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Budujesz/remontujesz dom lub mieszkanie? Tutaj możesz zadać pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest może ktoś z forum który ma pojęcie o montażu  wentylacji mechaniczne w domach?  Bo jestem na etapie rozkładania i miały bym małe pytanie? 

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Panowie szukam lakiernika meblowego lub samochodowego który podejmie się polakierowania podstopnic dębowych na biały. Tarnobrzeg i okolice ale dojadę tak +- 100km jak trzeba będzie.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Miał ktoś z Was doczynienia z poniższą firmą i może podzielić się doświadczeniami? 

WWW.KONTENERY-AZTECH.PL

Produkcja kontenerów typu biurowego, handlowego, mieszkalnego, gastronomicznego...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Elo. Mam pytanie - ostatnio ocieplali i tynkowali dom mojej mamy. Nałożyli tynk (jeśli się nie mylę akrylowy) i niestety jak był jeszcze mokry koło drzwi wejściowych ktoś z domowników wsadził rękę w tynk (pewnie chciał sprawdzić czy wyschło) i teraz jest taka "dziura"/ubytek w tynku który widać i mnie to drażni.  Co mogę z tym zrobić ?  Da radę to teraz obkleić taśmą i nałożyć tynk pacą, a później to wygładzić ? 

Opublikowano

Tak żeby nie było widać się nie da, jedynie cały kawałek do najbliższych rogów.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Cześć

Panowie planuje generalny remont domu, prawie cały parter. Z małżonką się zastanawiamy nad likwidacją grzejników i montażu ogrzewania podłogowego. Mógł by mi ktoś powiedzieć jakie obecnie jest najbardziej polecane? A może ktoś z Was montuje i może się wypowiedzieć jakie jest najkorzystniejsze?

Opublikowano
W dniu 31.07.2024 o 20:31, Gremlin0209 napisał(a):

Cześć

Panowie planuje generalny remont domu, prawie cały parter. Z małżonką się zastanawiamy nad likwidacją grzejników i montażu ogrzewania podłogowego. Mógł by mi ktoś powiedzieć jakie obecnie jest najbardziej polecane? A może ktoś z Was montuje i może się wypowiedzieć jakie jest najkorzystniejsze?

Obecnie rzadko kto montuje grzejniki,wszędzie leci podłogówka,ciepło idzie w górę więc masz równomiernie ogrzane pomieszczenie ,grzejnik grzeje punktowo

Opublikowano

To wiemy, ale jakie jest obecnie polecane ogrzewanie podłogowe ?

• 1 rok później...
Opublikowano

Siemka. Ogarnia się może ktoś w systemach kominków?