Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ulter 90 czy 100 do zderzaka S4 B6?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pany, a macie ktoś fotke jak wygląda 100mm w zderzaku s-line na 2 kominy? Jestem przekonany do wrzucenia 90-tek, ale te setki coś mi w głowie mieszać zaczęły :decayed:

nie kombinuj za bardzo, 90 będą idealne :wink:

zresztą Ty młody jesteś to zakładaj 100 :decayed:

Opublikowano
Pany, a macie ktoś fotke jak wygląda 100mm w zderzaku s-line na 2 kominy? Jestem przekonany do wrzucenia 90-tek, ale te setki coś mi w głowie mieszać zaczęły :decayed:

nie kombinuj za bardzo, 90 będą idealne :wink:

zresztą Ty młody jesteś to zakładaj 100 :decayed:

toś mi seves doradził... :grin:

szczerze, to jestem bardziej do ścietej 90-tki przekonany jeżeli chodzi o S-line, ale chciałbym zobaczyć jak setka się prezentuje w tym zderzaku :wink:

Opublikowano

do zderzaka s line 90mm jest idealnie

Opublikowano

Majkel nie obrażając nikogo chodziło mi o to że jeśli chcesz poszpanować przed disco bo jesteś młody to 100 :decayed:

ale jeśli chcesz z gustem i dopier**l zrobić wyważenie to 90 tak do zderzaka s-line jak i do S4 jest idealna :wink:

PS Oczywiście to jest tylko moja skromna opinia.

Opublikowano
Majkel nie obrażając nikogo chodziło mi o to że jeśli chcesz poszpanować przed disco bo jesteś młody to 100 :decayed:

ale jeśli chcesz z gustem i dopier**l zrobić wyważenie to 90 tak do zderzaka s-line jak i do S4 jest idealna :wink:

PS Oczywiście to jest tylko moja skromna opinia.

przekonałeś mnie - będą 90-tki, ma być eleganko i z gustem :naughty:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

100 panie kolego

Opublikowano

Wczoraj doszły do mnie 90-tki - przy S-linie będzie dobrze :wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć,

Też bym chciał się doradzić, za tydzień będę mocować taką to oto dokładkę. Zwykła tradycyjna, ot, ale myślę, że wyglądać dobrze będzie jak pomaluje w kolor nadwozi czyli na czarno, 

Jakie do tego końcówki? ostatnio widziałem, że w A4 B6 beznyna, jest końcówka o średnicy około 6,5 cm.

Dlatego myślałem, żeby przyspawać u mnie ultery 70 mm, chcę aby to wyglądało elegancko. Oczywiście zastanawiałem się nad 90, ale czy to nie będzie za dużo? Albo co myślicie o owalnych? Będą pasować w ten zderzak?

Końcówka ULTER N1-70RS ř 70mm ť Produkty ť końcówki ozdobne ť pojedyńcze okrągłe ť Końcówka ULTER N1-70RS ř 70mm

Końcówka ULTER N1-90RS ř 90mm ť Produkty ť końcówki ozdobne ť pojedyńcze okrągłe ť Końcówka ULTER N1-90RS ř 90mm

Końcówka ULTER N1-10K 95 x 65mm ť Produkty ť końcówki ozdobne ť pojedyńcze owalne ť Końcówka ULTER N1-10K 95 x 65mm

Mam wydech w całości od 2,5 TDI. Silnik 1.9 TDI 130 KM, dyfuzor tutaj nie powinien dawać żadnych efektów dźwiękowych, co nie? Jest to efekt, który mnie nie interesuje, a nawet go nie chcę :grin:

I ostatnie pytanie, ile mm powinny za zderzaka wystawać te końcówki? Oczywiście wszystkie są fabrycznie ścięte.

Opublikowano

90