grzesiek89 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Co to jest, bo przyznam sie bez bicia ze nie wiem. Zainteresowalem sie tym bo czesto, ale nie zawsze z tej czesci (wtyczki) wydobywaja sie odglosy: bardzo szybkie tyk tyk tyk tyk
Dev Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Odpowietrzenie zbiornika Im czesciej tyka tym lepiej
dracus6662 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 u mnie pyka non stop:naughty: czyli jest ok:wink: a martwiłem się też bo węzyk mi się zsunąl z tego a czy coś sie stanie jak ten węzyk spadnie ??
grzesiek89 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2014 ok, dzieki. Jeszcze jedno pytanie. Mam lekkko peknieta obudowe filtra powietrza, nawet troche go przez ta szczelina widac. Jakie moga byc tego konsekwencje??
dracus6662 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 ciągnie ciepłe powietrze spod maski co może skutkować spadkiem mocy w zalezności jak duuża szczelina , możesz spokojnie spróbować zakleić , nadmiar zeszlifować i po klopocie ,z drugiej strony cała pucha to 70 z wysyłką na aalle gro , sam kupywałem
grzesiek89 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2014 dzieki za rade, a jak myslisz, czy przez ta peknieta obudowe moga wystepowac problemy z przyspieszaniem? Mam na mysli sytuacje w ktorej cisne gaz a auto bardzo slabo sie zbiera.
grzesiek89 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2014 wiem Pisalem przed odświeżeniem strony
dracus6662 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 dodatkowo jeżeli dość długo latasz z tą szczeliną na filtrze to moze być już mocno zanieczyszczony i auto dostaje mniej powietrza , co zaskutkuje spadkiem mocy i podwyższonym spalaniem:whistling: ale to każdy raczej wie
Rekomendowane odpowiedzi