Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tablet - pomoc w zakupie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że temat tabletów jest mi całkiem obcy to zwracam się do Was z prośbą o pomoc w zakupie :)

Ma śmigać na mobilnym internecie, odtwarzać pliki mkv i hmmm. Więcej wymagań chyba nie mam. Fajny byłby system android, z tego co wyczytałem.

Ale jaką firmą się zainteresować, co wybrać, który producent jest wiodący w tej branży to nie mam zielonego pojęcia.

Bardzo proszę o jakieś rady. Budżet to 1500zł.

Opublikowano

Nowy Google Nexus 7 :smiley:

Google Nexus 7 (2013)

Opublikowano
  • Autor

No dobra, trochę poszperałem i nieco zwiększyłem wymagania :decayed:

Ten nexus to ciekawa propozycja, ale... Brak slotu kart SD i trochę maławy, wolałbym coś nieco większego.

Opublikowano

Albo galaxy tab 2 lub 3 albo Lenovo IdeaTab S6000. Tego Lenovo posiadam sama i spisuje się świetnie.

[h=1][/h]

Opublikowano
  • Autor

A te samsungi tab od note czym się różnią ? I czy warto brać sprzęt z 4G LTE, czy wystarczy mi 3G. Aktualnie mam 3G w Play'u, pójdzie mi na 4G LTE ? Trzeba jakieś specjalne karty do tego ?

---------- Post dopisany at 10:56 ---------- Poprzedni post napisany at 10:49 ----------

Tu mam ciekawą ofertę: Samsung Galaxy Tab 3 10.1 GT-P5200 3G+WiFi FVAT23% (3872133786) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano
czy warto brać sprzęt z 4G LTE, czy wystarczy mi 3G.

A będziesz korzystał z 4G?? To jest ograniczony zasięg. Ja tam pomimo, że w zasięgu 4G korzystam z 3G.

Opublikowano
A te samsungi tab od note czym się różnią ? I czy warto brać sprzęt z 4G LTE, czy wystarczy mi 3G. Aktualnie mam 3G w Play'u, pójdzie mi na 4G LTE ? Trzeba jakieś specjalne karty do tego ?

---------- Post dopisany at 10:56 ---------- Poprzedni post napisany at 10:49 ----------

Tu mam ciekawą ofertę: Samsung Galaxy Tab 3 10.1 GT-P5200 3G+WiFi FVAT23% (3872133786) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Note ma więcej ramu i dużo mocniejszy procesor. Lepiej brać 4G, gdyż coraz więcej operatorów (w tym PLAY) wprowadza 4G do swojej oferty.

Opublikowano

Bierz lenovo 6000 wszystko fajnie lata, bateria 2 dni trzyma, darmowy net aero 2 smiga na 3g nawet na wsiach :-)

To moje osobista opinia, posiadam wlasnie ten model

Opublikowano

Ja mam Galaxy Note 10.1 i jestem z niego bardzo zadowolony. To potężny kombajn, który na pokładzie ma nawet Photoshopa. Jeśli nie potrzebujesz aż takiego narzędzia i sprzętu, to moim zdaniem Galaxy Tab 3 Ci wystarczy. Galaxy Tab 3 ma taką przewagę nad Galaxy Note 10.1, że posiada wyświetlacz Gorilla Glass - czyli nie porysujesz go.

Opublikowano
  • Autor

Photoshop Touch kosztuje 30 kilka złotych, to nie problem :wink:

Opublikowano

galaxy tab i note 2 10" nie maja usb i hdmi jesli bys potrzebowal. polityka producenta stawia na przejsciowki czyli dodatkowo $ do wydania i niestandardowe kabelki/adaptery do noszenia. posiadam lenovo s6000 w wersji z 3g/A-gps. jest to chyba najlepszy markowy i budzetowy tablet 10" majacy wszystko - 3g/gps/bluethoot oraz SD/hdmi/usb tyle ze w wersji micro.

ale jezeli na 3g/gps ci nie zalezy a masz 1500zl to jest super fajna alternatywa i to z windows 8.1:

Notebook ASUS T100TA, Notebooki - Media Markt

asus transformer book t100 ze stacja dokujaca ktora ma pelnowymiarowe usb 3.0. dodatkowy aku na kolejne 10h i jeszcze dysk hdd 500GB (ale uwaga - sa dwie klawiatury, jedna jako zwykla klawiatura z portem usb, druga jako stacja dokujaca z druga bateria i tym dyskiem - nie wiem jaka jest wlasnie w powyzszej ofercie bo nic o tym nie jest napisane)

Opublikowano
  • Autor

Modem 3G to podstawa, tablet będzie używany głównie w terenie. Spodobał mi się model Lenovo IdeaTab Miix z win8. Alternatywa na androidzie to ten co Ty masz lub Yoga.

Opublikowano

Bierz samsunga tab 3 10.1cala z modemem 3g

Opublikowano
  • Autor
Bierz samsunga tab 3 10.1cala z modemem 3g

Konkretnie bo ? Lenovo jest tańszy o 300zł. Ma więcej złącz wyjściowych, większą pamięć. Mam brać samsunga bo jest na androidzie a nie nie win8 ? Samsung ma widzę dwie kamery i to jest jego przewaga nad lenovo. Procesory mają te same.

Opublikowano

Jak chcesz to Ci sprzedam Asus Transformer TF300TL z modemem LTE.

Zawsze możesz karte z AERO 2 włożyć i masz damowego neta prawie ze w całej polsce

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Podepne sie do tematu ale chcialbym tableta tak 250-300 zł widzialem ze jest tego już dość sporo na allegro ale nie wiem na co zwrócić uwagę kazdy chwali swój towar i wypisuje jaki to jest super. Nie mam dużych wymagań chciałem coś dla syna żeby mu w trasie bajkę włączyć itp. Możecie polecić coś w tej cenie?

Opublikowano
Podepne sie do tematu ale chcialbym tableta tak 250-300 zł widzialem ze jest tego już dość sporo na allegro ale nie wiem na co zwrócić uwagę kazdy chwali swój towar i wypisuje jaki to jest super. Nie mam dużych wymagań chciałem coś dla syna żeby mu w trasie bajkę włączyć itp. Możecie polecić coś w tej cenie?

Na początek przejrzyj takie porównanie (ranking): Najlepsze tablety do 700 zł Jest to artykuł z lutego 2014, ale powinien być pomocny. Ceny też będą niższe.

Opublikowano

też szukałem jak Ty taba do 1500 zł i te same wymagania

wybór padł na samsung tab 3 z 3G model 5200 - matryca 10.1"

najpierw wycieczka po sklepach żeby sprawdzić jakość wykonania i jakość matrycy

i wygrywa samsung - kupiłem w poniedziałek za 1169 zł z wysyłką (gwarancja 24 miesiące)

Opublikowano

ja miałem podobny problem

wybor padł na samsung galaxy tab 8.9 cala

jak dla mnie to najlepszy kompromis pomiedzy 7 a 10cali