Goran Opublikowano 3 Stycznia 2007 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Witam Przyszedł mi dzisiaj hak oryginał z kostką i sytuacja wygląda mniej więcej tak Najpierw idą przewody do kostki przy haku i dopiero od kostki do lewej lampy- wiązka jest obicięta(zdjęcie) Czy jest gdzieś standardowo wolna instalacja pod hak Czy trzeba ciągnąć przewody od puszki Czy można sie podpiąć pod lewą tylnią lampe i czy to za bardzo nie obciąży instalacji Jade go teraz zakładać jak coś znajde to wieczorem napisze
M@rcus Opublikowano 3 Stycznia 2007 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Spokojnie możesz podpinać się pod lampy. Ja u siebie tak zrobiłem. Całą wiązkę mam do lewej lampy za wyjątkiem prawego kierunkowskazu. Na checku nic nie wyskakuje...
Goran Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2007 Spokojnie możesz podpinać się pod lampy. Ja u siebie tak zrobiłem. Całą wiązkę mam do lewej lampy za wyjątkiem prawego kierunkowskazu. Na checku nic nie wyskakuje... jak podepniesz przyczepke to nie robi sie "choinka" - chodzi mi o to czy np prawa strona nie świeci mocniej od lewej bo pod lewą sie podpinamy
Rekomendowane odpowiedzi