Karolas11 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Witam dziś rano pojawił sie problem z moim automatem ;( mianowicie godzina 6:00 temp. -18 zakręcił , zazgrzytał rozrusznik i tak 2 razy aż odpalił wiec radośnie poskrobałem szyby wsiadam hebelek wbijam "d" i jedziemy ... problem zauważyłem gdy chciałem cofnąć ... nie moge przebić na "r" wchodzą mi tylko 3 pozycje "3""d""n" pomocy jak ją odblokować ? dodam że guzik na lewarku jest ciągle wciśnięty ;/ Pomocy!
majkel_majki Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Coś jest nie tak z wybierakiem albo linką, trzeba będzie to rozebrać. Jak się auto nagrzeje to objawy nie ustępują?
Banan Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Raz miałem tak u siebie zeszłej zimy - wystarczyło poczekać parę minut i wszystko wróciło do normy , podejrzewam lód który w jakiś sposób zablokował wybierak
markus85 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zdejmij osłonę wybieraka, odkręć 4 nakrętki i wyjmij go i weź go do ciepła.Dużo roboty nie ma.
Rekomendowane odpowiedzi