ryba85 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 sciągnąłem sobie gre skoki i nie chce mi sie otworzyc na laptopie.czy potrzeba jakies programy zeby to otworzyc i grac?a moze sciagam nie to co trzeba?pomoze ktos?
mateusz16 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Gre masz w formacie .exe czy posiadasz obraz gry .iso?
ryba85 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2014 nie wiem.cos tm pisało ze plik obrazu nie prawidłowy czy jakos tak.nie znam sie na tym
zib0l Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Pewnie jest jako obraz plyty, musisz zaistalowac np. deamon tools lub inne emulatory obrazow... Zaaplikowac w programie ten obraz i zaistalowac:)
ryba85 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2014 sciagłem deamon tools i jak to zaaplikowac?
zib0l Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 jak zaistalujesz poprosi cie o restart kompa z celu wytworzenia wirtualnego cdromu po restarcie wchodzisz w moj komputer i na cdromie utworzonym prawym i zaladuj plik obraz plyty lub zamontuj poprzez ikone na pasku zadan jak sie utworzy kolo zegara i prawym myszy i zaladuj plik...
Rekomendowane odpowiedzi