aleksxvz1 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 czy ktos moze posiada jakis schemat gdzie powinny byc podłączone przewody olejowe i wodne od turbiny silnik aeb .
zwalowy Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 chetnie tez bym z nich skorzystaU:D
pioteros Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 zasilanie wody idzie od gornego weza chlodnicy przy kolektorze ssacym od strony rozradu do turba splyw wody krotkim wezem prosto do bloku silnika zaraz obok turbo zasilanie oleju idzie z chlodniczki oleju pod kolektorem ssacym, za silnikiem od strony sciany grodziowej komory silnikowej, sztywna rurka wokol glowicy, nad oslona termiczna (blacha) do turbiny splyw oleju od turbiny do miski olejowej bezposrednio pod nią stojac przed autem patrzec na silnik, lewy krociec na wierzchu to od zasilania oleju prawy od zasilania wody pozostalych dwoch nie da sie pomylic, powyzszych tez nie bo nakretki przewodow maja inne rozmiary, olejowa jest na klucz 17, wodna na 19
aleksxvz1 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2014 dziekuje .szukałem w etce 7.4 2014 i znalazłem tylko przewody ale gdzie co podłaczyc w silniku nie znalazłem ,moze zile szukałem jeszcze raz dziekuje,
Rekomendowane odpowiedzi