arcadio7 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zastanawiam się tak z ciekawości czy ktoś próbował wymienić wyświetlacz miedzy licznikami na większy, czy wogóle jest możliwe takie coś, u mnie jest taki mały u kolegi jest większy o połowę, on ma audi a4 b5 z silnikiem 2.5
horny devil Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Bo zapewne masz półfis a kolega cały. Wymienia się całe zegary jak już
arcadio7 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2014 Tak mam pół, czyli jak bym wymienił cały licznik to by pasował i by działał poprawnie wyświetlacz ?
Daduś Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Poczytaj sobie o tym tutaj http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/montaz-licznika-fis-259033/
wilku323 Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Kolega ma takie audi i zmieniał. Elektryk cos mu tam wymodził i działa więc jest to możliwe.
marjankowi Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Kolega ma takie audi i zmieniał. Elektryk cos mu tam wymodził i działa więc jest to możliwe. Wymiana samego wyświetlacza w liczniku, na większy, jest niemożliwa do zrealizowania. Inne sterowanie a co za tym idzie inna elektronika siedzi w środku. Tylko podmiana całych zegarów.
soulmaster3m Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Temat to polecam ten: http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b5-efekt-wymiany-licznika-fis-6227/ Pełne kompendium i kompleksowa pomoc. Jeśli ktoś chce wymieniać w polifcie to polecam przeczytać mój poradnik: Wymiana FIS - VAG AUDI VW itd - soulmaster3m - Chomikuj.pl plik Zamiana pół FIS na Full-FIS.pdf Jak ktoś ma minimalne pojęcie w zabawie kabelkami i lutownicą to taka operacja trudna nie jest, ale czasochłonna i trochę kosztowna.
Rekomendowane odpowiedzi