Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dobry gazownik poszukiwany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy gdzie serwisujecie swoje auta na podtlenku ? szukam takiego co bedzie ograniał gaz w 1.8 t, poszukuje w okolicach kolbuszowej, mielca lub rzeszowa. Niestety multiserwis z niwiwsk odpada bo dzwoniłem dziś i nie mają czasu, tylko instalacje i serwis swoich :/

Opublikowano

Masz gaz? Znany był niejaki Jasiek Gazownik, gaz go bardzo interesował, stał też na bramce i podrywał dziewczyny z pod kolbuszowej, ale spieprzył do Wa-wy na policjanta:polew:

Mój wujek zakładał gaz w 1.8 T tu http://awres.ipr.pl/Strona-główna.php i jest ok. serwis itd. kolega też tam zakładał ale już nie 1.8 T. Ale może serwisują też nie swoje instalacje możesz zadzwonić, zapytać i najlepiej podaj jaką masz instalację to Ci może konkretniej coś powiedzą, bo są firmy które mają serwis i wiedzę tylko o niektórych instalacjach.:wink:

Opublikowano
  • Autor
Masz gaz? Znany był niejaki Jasiek Gazownik, gaz go bardzo interesował, stał też na bramce i podrywał dziewczyny z pod kolbuszowej, ale spieprzył do Wa-wy na policjanta:polew:

nie wiem o co chodzi?:eusathink:

a co do serwisu to zadzwonie, bo mam staga więc się dopytam

Opublikowano

Staga serwisuje na Słocinie, w kierunku na Rocha:wink:

Opublikowano
  • Autor

a jakaś nazwa chociaż? ogarniają temat dobrze?:D

Opublikowano

Ja mam zenita i powiedział że się nie podejmuje tego. Od kilku osób słyszałem że są ok.

Auto Mark Marek Mazur - Strona główna

Opublikowano
Ja mam zenita i powiedział że się nie podejmuje tego. Od kilku osób słyszałem że są ok.

Auto Mark Marek Mazur - Strona główna

+1 :thumbup1: również polecam. Serwisują instalacje LPG w samochodzie mojego ojca; ponadto dwóch moich kolegów zakładało u nich podtlenek i obydwaj bardzo zadowoleni (auta spisują się bez zarzutu). Byłem tam kilka razy; fajni goście, tacy normalni; bez głupkowatego cwaniactwa i zarozumialstwa :wink:

Opublikowano

był i całe szczęście że już go nie ma :D hehehe

Ja instalacje w terenowcu serwisuje tutaj:

MS-Gaz - Montaż i serwis instalacji gazowych. Diesel na gaz!

polecam :)

Opublikowano

polecam również niedaleko Rz :

1.Auto Gaz Komfort Krzysztof Bułdys Rzeszów podkarpackie

2.Jest gazownik na ul.Karola Wojtyły (dawna Biała), nie mam do niego nr, ale wiem gdzie mieszka i radzi sobie z wszystkim :wink:

Opublikowano

Odnośnie Auto gaz komfort powiem tak...: montowałem u nich instalacje, zrobione jest fajnie - ładnie ale jak trzeba coś sprawdzic, wyregulować to juz nie jest tak kolorowo.....

Raczej już do nie go nie pojadę tym bardziej że robiłem u niego 3 auta i podejście ma ni jakie.....

Opublikowano

Marcin Szary polecam montowal mi dwa razy gaz i kilkunastu zanjoomych z polecenia też chwaili go

790 478 338

Rzeszów jak wylot na białą to na światłach w lewo

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Dobry gazownik ... gazował znajomym no i mi 2 Subaraki (niewielu zagazuje boxera ...żeby żył dalej) każdy zadowolony więc Polecam !

Gas4Cars Marcin Gorzkiewicz

Edytowane przez kam2

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli chodzi o strojenie instalacji LPG , szczególnie nietypowych przypadków i na AFR (nikt praktycznie tego nie wykonuje na podkarpaciu)- skład mieszanki mierzony jest zewnetrzną dokładną sondą lambda , aby dopracować skład mieszanki LPG tak samo jak podczas pracy na beznynie to zapraszam do mnie.