Acnee Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Cześć wszystkim. W lodówce mam 4-ro pak browarka i nie mam co z nim zrobić chętnie go komuś podrzucę za pomoc w wykonaniu logów i ich interpretacji. Tyle że fajnie by było gdyby komuś znalazła się wolna chwilka i mógłbym wpaść i zrobić to z kimś live. Diagnozowałem wcześniej tylko TDi wiec mniejsze większe pojęcie mam ale tym razem wolałbym gdyby jakiś magik przejechał się ze mną Problem jest następujący : wydaje mi się ze BEX jakoś niemrawo jedzie ;P po zakupie auta przejechałem 2,5k km i w sumie nie wiem o nim za dużo. Silnik ma nabite na bloku BEX wiec podmiankę już wykluczyłem, VAG zero błędów, mechanik mówi ze wszystko ok ale jego passat 1.8T 150 ps idzie lepiej. na autostradzie 240 spokojnie leci wiec tez nie wiem czy to ja już jestem nienormalny czy faktycznie się coś dzieje
Łukasz13 Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Jak masz kabel i nikt sie nie znajdzie to zrob sam, bloki 002+115 020+118 003+033. Wysłane za pomoca sputnika.
gregor10 Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Wrażenie masz dobre bo Bex w serie nie jedzie, choć auta nie wiedzę, dlatego zrób logi tak jak Ci kolega ladnie pisze wyżej i będzie jasność, może mu na prawdę coś dolega...
Łukasz13 Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Może po prostu dlatego że dół ma taki jak każdy inny seryjny 1.8t rożnica jest dopiero przy wyższych obrotach.
Rekomendowane odpowiedzi