chiniol24 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Witam wszystkich prosze o pomoc mam audi a4 kombi rok 2003 wskaźnik od temperatury silnika zawiesza sie raz pokazuje dobrze a innym razem wogóle sie niepodnosi
Darek_G Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 jesteś pewien, że to wskaźnik?? może raczej czujnik
freon Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=search słowa klucze: "czujnik temperatury" oraz "termostat" __________________________________________ u mnie termostat był OK, wskaźnik w tablicy zegarów także, coś się działo między jednym ,a drugim... koszt naprawy wyniósł mnie 70.00 PLN ale najpierw poradził bym Ci VAGa
__sting__ Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Koniecznie VAG na początek. Jak sprawdzisz VAGiem wskaźniki i są dobre to wskazał bym na czujnik u mnie tak było.
iwadrian Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Miałem tak samo, i po wyeliminowaniu usterki czujnika temperatury zegar poszedł do wymiany.Teraz wszystko jest o.k. Poczytaj tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avb_wskaznik_temperatury_dziwne_zachowanie-t53838.15.html
marcin9680 Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Podlacze sie pod temat a mianowicie tez tak mam z tym wskazaniem od temperatury (brak czasu by to wymienic) i po podlaczeniu VAGa pokazuje ze jest uszkodzony czujnik od cieczy chlodzacej G2 tak wiec pewnie u ciebie jest to samo. Pozdrawiam
kyjoA4b5 Opublikowano 26 Lipca 2017 Opublikowano 26 Lipca 2017 Panowie podłącze się do tematu. Dziś mechanik testował zegary i wskazowka temperatury cieczy drgała gdzieś na 1/3 wysokości. Co dziwne, czasem wogule się nie podnosi a czasem wręcz przeciwnie po przejechaniu 10 do 15 km jest 70°. Dodam że chodzi o A4 b6 2001r.
Rekomendowane odpowiedzi