Karol89 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 Wjadę po drodze z pracy jednego dnia zapraszamy jak dobrze trafisz to będziemy we dwoje :D Dzieje się w temacie I weź tu nie myśl o modyfikacjach, patrząc na projekty innych forumowiczów... haha Graty pomalutku coś się tam produkuje może wyjdzie z tego coś co będzie się podobać dziękuje za miłe słowa Super auto się prezentuje kiera odświeżyła wnętrze Jakie parametry koła masz ? felga 19" opona to 235/35 a kurcze et nie pamiętam wzór rs6 c6
Norbas Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Norbas, dnia 06 Lut 2016 - 23:51, napisał:Super auto się prezentuje kiera odświeżyła wnętrze Jakie parametry koła masz ?felga 19" opona to 235/35 a kurcze et nie pamiętam wzór rs6 c6 Super się ona prezentuję, właśnie szukam takiego koła do mnie. Jak będziesz sprawdzał ET tak przy okazji to daj znać
Pepe quattro Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Piekniusia Gablota kierownica i te felgi to robią robotę powodzenia w rezankuu
Karol89 Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Opublikowano 15 Marca 2016 Norbas, dnia 06 Lut 2016 - 23:51, napisał: Super auto się prezentuje kiera odświeżyła wnętrze Jakie parametry koła masz ? felga 19" opona to 235/35 a kurcze et nie pamiętam wzór rs6 c6 Super się ona prezentuję, właśnie szukam takiego koła do mnie. Jak będziesz sprawdzał ET tak przy okazji to daj znać oki tylko powiem szczerze że to może chwilkę potrwać bo ogólnie ostatnio bardzo krucho z czasem :/ Piekniusia Gablota kierownica i te felgi to robią robotę powodzenia w rezankuu Dziękuje Coś takiego na przednia mordkę wpadnie w końcu!!!
Exmi Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Jaki koszt takiego zderzaka ? bo widzę z pdc i ze spryskami to musiało trochę kosztować
Karol89 Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Opublikowano 15 Marca 2016 hmmm za sam zderzak to ok 2600 zł plus malowanie plus montaż to się zrobi ładna suma ale co tam o tym nie myślę dwa lata szukałem i mam nadzieje że będzie wszystko ok
Karol89 Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) u Tomka go malujecie? hahaha nigdy w życiu już mu nic nie dam do malowania :/ Kiedy składamy? kupiłeś bix? chciałbym jak najszybciej jutro ma do mnie dojść zderzak więc jak tylko bedzie wszystko ok to się umawiamy na rezanko bo troszkę gratów si ę nazbierało niestety nie kupiłem jeszcze bixów Edytowane 16 Marca 2016 przez Karol89
boguc Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Prześledziłem cały temat i auto nie do poznania Z golasa na początku , taki WYPAS teraz !!
Karol89 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Prześledziłem cały temat i auto nie do poznania Z golasa na początku , taki WYPAS teraz !! dziękuje bardzo no i wpadnie też troszkę czarnego do wnętrza Prześledziłem cały temat i auto nie do poznania Z golasa na początku , taki WYPAS teraz !! dziękuje bardzo no i wpadnie też troszkę czarnego do wnętrza doszły jeszcze z aso nakładki na pedały z rs4 b7 autko po miesiącu oczekiwań odebrane od lakiernika w końcu można założyć listwy s4 i lotkę z b6
cupek97 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Czyli jednak się doczekałeś. :-D Czekam na więcej zdjęć! PS: widziany przed 8 na orlenie ? Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez cupek97
Edyta Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 noooo, już się stęskniłam, na mieście was nie widać
lopes1987 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Dawaj foty całości listw i lotki na aucie
Karol89 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Czyli jednak się doczekałeś. :-D Czekam na więcej zdjęć! PS: widziany przed 8 na orlenie tak dokładnie zatankować byłem i autko dzisiaj się już składało powoli listwy leża na swoim miejscu jutro lotka i sufit troszkę jest z tym zabawy bo drzwi były ściągane więc trzeba je profesjonalnie wyregulować i wszystko dopiąć tak jak tego chcę noooo, już się stęskniłam, na mieście was nie widać powolutku Edytko przygotowujemy autko by móc pojechać za rok czymś fajnym do BT:D Dawaj foty całości listw i lotki na aucie mam nadzieję że jutro już będzie można się pochwalić Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez Karol89
Edyta Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 noooo, już się stęskniłam, na mieście was nie widać powolutku Edytko przygotowujemy autko by móc pojechać za rok czymś fajnym do BT:D czyli tak jak wczoraj rozmawialiśmy kurcze zapomniałam spytać, zdeś już u was? maluje się?
rafi10612 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Prześledziłem cały temat i auto nie do poznania Z golasa na początku , taki WYPAS teraz !! dziękuje bardzo no i wpadnie też troszkę czarnego do wnętrza Prześledziłem cały temat i auto nie do poznania Z golasa na początku , taki WYPAS teraz !! dziękuje bardzo no i wpadnie też troszkę czarnego do wnętrza doszły jeszcze z aso nakładki na pedały z rs4 b7 autko po miesiącu oczekiwań odebrane od lakiernika w końcu można założyć listwy s4 i lotkę z b6 Ile takie nakladki w aso kosztuja?
Karol89 Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Opublikowano 1 Maja 2016 noooo, już się stęskniłam, na mieście was nie widać powolutku Edytko przygotowujemy autko by móc pojechać za rok czymś fajnym do BT:D czyli tak jak wczoraj rozmawialiśmy kurcze zapomniałam spytać, zdeś już u was? maluje się? Czeka w kolejce? 500 zl z Aso Wrocławia na allegro kupiłem;) przed weekendem majowym udało się wyrezać parę rzeczy w autku za profesjonalną robotę dziękuje klubowiczowi KKAM Krzychu bez Ciebie nie było by uśmiechu na naszych twarzach gdy wsiadamy do autka * na poklad zawitał wyłącznik poduchy air bag wraz z kontrolką w tunelu środkowym * Przy okazji jak już udało się zakupić zderzak pod xenon i Pdc pojawiał się pomysł wyrezać PDC na tył i przód oczywiście robota KKAM jest również czujnik poziomu spryskiwaczy oraz zbiorniczek pod xenon * zawitał na pokład panel do menu wraz modułem komfortu z 2003 roku. Pewnie za jakiś czas pojawi się kluczyk z b7 podsufitka również znalazła właściwe swoje miejsce ( pełen pakiet światło ) A tak autko czeka na wyjazd
boguc Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Listwy siadły bez problemu , czy na taśmę podklejałaś ?Prezentuje się bardzo dobrze !!Mody eleganckie
Rekomendowane odpowiedzi