Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

podłokietnik opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam noszę się z zamiarem wymiany podłokietnika mój nie dość że ma pęknięty przycisk to jeszcze ma niesamowicie zużytą tkaninę, wymiana na nowy to zbyt duży wydatek. Czy ktoś z was kupował może taki NOWY PODŁOKIETNIK AUDI A4 B6 B7 CZARNY / SZARY (3924587270) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jęśi tak to jakie macie opinie, spostrzeżenia.

Opublikowano

Daruj sobie. Szukaj oryginału w dobrym stanie.

Te wszystkie podróbki po pewnym czasie trzeszczą i zazwyczaj wylatują z auta jeszcze szybciej niż się tam znlazły

Opublikowano

Ja kupiłem i żałuje szukam teraz używanego orginału , same minusy trzeszczy tadetnie wykonany jakość plastiku ach szkoda słów żeby tego było mało wgl nie pasuje łapa mocowanie w starej jest kąt prosty a tu jest ścięty trzeba było pociąc troszkie tunel żeby to wpakować , a strach teraz sie o to opierać bo jak zatrzeszczy to sie odechciewa :decayed:

Opublikowano

AW dziale sprzedam była klapka w dobrym stanie

wymiana dziecinnie prosta

ja za używke ori w skórze stan super dałem 220 zł

łape już masz więc pare groszy w kieszeni

a ten co dałeś to szkoda kasy

Opublikowano

Kup używkę ori, przecież w materiale niewiele więcej kosztuje niż a tandeta.

Opublikowano
  • Autor

więc chyba zostanę przy ori, włąśnie kiedyś widziałem że ktoś sprzedawał same klapki

Opublikowano

A w materiale przecież nowa klapka z Aso tez kosztowała kolo 200, wiec może lepiej się upewnić zanim się rzuci na uzywke.

Wysłane z mojego Trooper_X55

Opublikowano

kolego daj sobie spokój z tą używką kiedyś taką miałem zamontowaną w swojej b6 i sypała się jak domki w Czeczeni :grin: lepiej rozejrzyj się za używanym oryginałem i będziesz o wiele bardziej zadowolony niż z tego ustrojstwa :wink:

Opublikowano
więc chyba zostanę przy ori, włąśnie kiedyś widziałem że ktoś sprzedawał same klapki

a nie lepiej dac klapke do tapicera?nawet jak by obszyl prawdziwa skora to koszt nie wielki.

Opublikowano

Ja zamontowalem taki podlokietnik nie ori w mojej bylel b5 po dwóch latach nic nie trzeszczalo i prezentował się ładnie. Jedynie stopka wymagała delikatnego podpilowania pilnikiem podczas montażu . Ja byłem z tego podlokietnika zadowolony.

Opublikowano

kolego .Pablo. to widocznie trafiła Ci się jakaś wyjątkowa sztuka :wink: ale mimo wszystko nawet jeżeli ta podróbka jest całkiem całkiem to wraz obstawałbym za oryginałem :audi: bu używkę kupisz w podobnych pieniądzach i nie będziesz musiał piłować podczas montażu bo wszystko będzie pasowało jak należy :dance:

Opublikowano

a'propos da sie klapke podokcia bez uszkodzeń jakoś rozebrac zeby wymienić materiał???

Opublikowano

Kolego bierz ori używany podłokietnik na pewno będzie lepszy niż łokieć produkowany w Chinach na skalę masową :decayed:

Opublikowano

ori

nie ma co gadac - inne to szajs i tyle

Opublikowano

koledzy nie raz na forum maja jak nowe za grosze

Opublikowano

Dokładnie tak wystarczy śledzić dział sprzedaży albo poprostu ogłosić się w dziale kupię i napewno ktoś się odezwie :wink: