Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Pytanie o opony Norweskie firmy viking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem je dokładnie z tej aukcji., wczoraj przyszły. 3 sztuki 3913 i jedna 4913. Wizualnie ok. dzisiaj lub jutro montaż, więc będę wiedział ile odważników pójdzie i czy są warte coś więcej od chińczyków.

Wg mnie stosunkowo szerokie jak na 225, no i bieżnik rzeczywiście ma prawie 9mm.

Niestety samych testów opon nie znalazłem...

Opublikowano

m0nter jak zarzucisz na felgi to daj proszę znać jak wrażenia i warunki jezdne bo też mam zamiar kupić tylko jeszcze się zastanawiam.

Opublikowano

tak ja pisałem na felgi wrzucę dziś lub jutro, na auto jak będzie trochę częściej na plusie ;)

Opublikowano

OK. czekam

Opublikowano

Opony klasy budget produkowane przez continentala. Sprzedałem tego sporo zimy i lata w różnych rozmiarach, i jak na razie nikt nie narzekał, a nawet niektórzy chwalili że jak za taką cenę to dobre. Jakby ktoś chętny to też takie będę miał (jak tylko dostawa przyjdzie) w takiej cenie już z wysyłką.

Opublikowano

No więc opony założone, koła się wyważyły bardzo ładnie, nie poszło więcej niż 20g na stronę, a felgi też nie są nowe i pewnie idealnie wyważone nie są.

Cieszy mnie to, bo po Nankangach wiedziałem już, że może być wianuszek odważników, a tutaj jestem pozytywnie zaskoczony :decayed:

Jak tylko zrobi się cieplej na dworze to zakładam koła i wtedy podzielę się wrażeniami z jazdy. :naughty: