Grzes A4 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 witam posiadam pół fis u siebie z zegarkiem cyfrowym i chcialbym sie dowiedziec czy jesli zamienie zegary na te z duzym fisem to podstawowe funkcje beda dzialac?? wiem wiem zaraz mnie odeslecie do tematu efekt wymiany licznika na fis ale ja jestem zielony w temacie elektryki i nawet nie mysle zeby sie za do samemu zabrac bo nie umiem nie chce nie potrafie. chcialbym uzyskac tylko informacje czy da sie tak czy faktycznie trzeba rezac elektryke. za konkretne proste odpowiedzi z gory dzieki
Gwerty Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 witam posiadam pół fis u siebie z zegarkiem cyfrowym i chcialbym sie dowiedziec czy jesli zamienie zegary na te z duzym fisem to podstawowe funkcje beda dzialac?? wiem wiem zaraz mnie odeslecie do tematu efekt wymiany licznika na fis ale ja jestem zielony w temacie elektryki i nawet nie mysle zeby sie za do samemu zabrac bo nie umiem nie chce nie potrafie. chcialbym uzyskac tylko informacje czy da sie tak czy faktycznie trzeba rezac elektryke. za konkretne proste odpowiedzi z gory dzieki tak trzeba ogarnąć elektrycznie. sama przekładka zagarów nic nie da, bo nawet nie odpalisz auta.
Fido Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b5-efekt-wymiany-licznika-fis-6227/
Daduś Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Poczytaj sobie cały temat o wymianie licznika na fis i wtedy będziesz wszystko wiedzieć
pawel1806 Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Kolega zmienił w Golfie 4 z pół na cały to wystarczyło tylko dopasować immo, a tak wszystko śmiga tak jak powinno.
Rekomendowane odpowiedzi