SylverStone Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Witajcie Czy ktoś może polecić jakieś fajne głośniki 2.1 albo 2.0 do laptopa.Niestety wcześniej miałem Logitecha LS21 w którym bass był porównywalny do uderzenia w bębenek:D był pusty twardy i psuł cały efekt w filmach bądź przy odsłuchu muzyki,a zależy mi na tym by podkreślał efekty filmu,bass był głębszy.Może ktoś coś polecić do 250zł?
Kamyk Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 kazde creative 2.1 mam 3 zestawy w domu bardzo fajne na biurko - chyba że potrzebujesz czegoś więcej
KANAL Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Polecam glosniki Creative Gigaworks T20. Lepszych 2.0 nie znajdziesz. Creative t20 - Głośniki - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mariusz90r Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Od roku mam takie Głośniki Logitech Z323 Z-323 30W dźwięk 360 stopni (3949584173) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Jako amator, który nie wyczuwa wszystkich drobnych niuansów w muzyce mogę stwierdzić że dla mnie idealne, dobry bas, głośne, grają czysto i sprawiają dość solidne wrażenie - cały czas wygladają jak nowe.
SylverStone Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Opublikowano 9 Lutego 2014 Miałem wczesniej Creativy z subem i byłem bardzo zadowolony.Ale tam był głośnik na boku.W tych nieszczęsnych Logitec-ach głosniczek był pod spodem.I nie wiem czy to ma wpływ ale oglądajac inne i widząc że głośnik jest od spodu to przypomina mi się te głuche puste uderzenie. Mariusz 90r możesz coś więcej napisać ?głównie o tym basie
medik Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Głośniki PHILIPS SPA5300 100W Wzmacniacz Extra BAS (3934426805) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Takie głośniczki mam przy kompie i grają naprawdę super. Polecam
Mariusz90r Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Głośnik basowy też jest od spodu, na pewno to nie jest bas jak w jakiejś dużej skrzyni basowej z auta ani z pro sprzętu, jeśli zależy Ci głównie na basie to zobaczyłbym te Philipsy wrzucone przez medik'a, jak szukałem głośników do siebie to brałem je pod uwagę ze względu na dobre opinie głównie o basie. Jednak przy moich sąsiadach w mieszkaniu i Logitechy z basem ustawionym na niecałe pół gwizdka potrafią im przeszkadzać
krystiano91 Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zdecydowanie microlab. Miałem kilka rodzai głośników i póki co lepszych od microlab'ów nie znalazłem. Głośniki 2.1 Microlab FC330 RMS 56W DREWNO RMS (3925551314) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Rekomendowane odpowiedzi