Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] moja pierwsza A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

danke Pany

Bumier Twoja prawie identyczna była przed modzeniem

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

no i dziś w końcu wpadły listwy S line . naklejone na ori taśmie z dodatkiem kleju godzinę temu i nic nie odkleja się nie opada itp itd. tak przyssało że nie trzeba było niczym szperować. i tak na szybko jak schnie w garażu

m9bvup.jpg

25im1og.jpg

2elwmx4.jpg

mała pierdołka a jednak robi robotę

Edytowane przez main

Opublikowano

Jak nie jak tak :wink:

U mnie listwy wpadły jako pierwsze. Zdecydowanie robią robotę :thumbup1:

Ale wypolerowany :D aż razi :)

Opublikowano
  • Autor

no żałuję że wcześniej ich nie przykleiłem. a auto Pani skurzone strasznie. na zdjęciach tego tak bardzo nie widać :wink:

Opublikowano

no żałuję że wcześniej ich nie przykleiłem. a auto Pani skurzone strasznie. na zdjęciach tego tak bardzo nie widać :wink:

no strasznie nie widać :grin:

fakt, kolorek masz bardzo przyjazny dla użytkownika...

miałem paska w podobnym kolorze i też był elegancki w utrzymaniu :)

a ten LY9B to ręce opadają :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

masz rację. mam drugie auto w takim odcieniu szarości i brud na aucie nie jest tak widoczny jak na czerni. zawsze najbardziej widoczny jest na ciemnej szybie klapy bagażnika. czarne autka są za***iste ale coś za coś

Opublikowano

no i bardzo ładnie teraz auto nabrało szerokości :) listwy Robią robote :D:D

Opublikowano

Listewki mocny plus :thumbup1::thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

byłem się teraz przejechać i faktycznie patrząc na auto robią te listwy dobrą robotę. przy okazji umycia auta zrobię jakieś normalniejsze zdjęcia

Opublikowano

byłem się teraz przejechać i faktycznie patrząc na auto robią te listwy dobrą robotę. przy okazji umycia auta zrobię jakieś normalniejsze zdjęcia

Cykej, czekamy - bo listwa nawet wygląda :thumbup1::git:

Opublikowano
  • Autor

Cykej, czekamy - bo listwa nawet wygląda :thumbup1::git:

te nie wal gupa bo obaj wiymy, że to Ty bydziesz cykoł te zdjęcia :wink: :wink: :wink:

Opublikowano

Gratki! Bardzo fajny kolorek OOOO :) Bezawaryjności życzę

Opublikowano
  • Autor

Gratki! Bardzo fajny kolorek OOOO :) Bezawaryjności życzę

Opublikowano

dwa patyki na bokach przyczepił a wszyscy sie podniecaja jakby co najmniej ze złota były :wink:

Opublikowano
  • Autor

dwa patyki na bokach przyczepił a wszyscy sie podniecaja jakby co najmniej ze złota były :wink:

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Ty to psychicznie potrafisz podbudować :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Opublikowano

Dla mnie też to tak wygląda :grin:... Ale ja mam b5 to się nie znam :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dla mnie też to tak wygląda :grin:... Ale ja mam b5 to się nie znam :D

jaa tak od razu się nie znosz bo mosz b5. kto Cię w takiej świadomości utrzymuje :wink: . wolny kraj to możesz się wypowiedzieć :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

we wtorek auto odebrałem z serwisu po wymianie rozrządu. jedna rolka delikatnie na zimnym silniku trzaskać zaczęła i okazało sie ze miała delikatny luz przez co zaczęło zbierać pasekz jednej strony. generalnie zrobione mam 187k km i był już najwyższy czas by to zrobić

Edytowane przez main

Opublikowano

Jezeli to pierwsza wymiana rozrzadu w aucie, to whoa, szacun przy 187k wymieniac :D Ja bym sie nie odwazyl, mysle juz o wymianie niedlugo jak 160k wskoczy ^_^

Opublikowano

Jaka różnica 160-180?

Opublikowano
  • Autor

Jezeli to pierwsza wymiana rozrzadu w aucie, to whoa, szacun przy 187k wymieniac :D Ja bym sie nie odwazyl, mysle juz o wymianie niedlugo jak 160k wskoczy ^_^

przewidują na 210k więc i tak sporo do przodu wymieniłem :wink:

Opublikowano

U siebie mam już 207k i rozrząd był jeszcze nie ruszany. Przy każdej wymianie oliwy kolega mechanik sprawdza, przynajmniej wizualny stan pod pokrywą rozrządu. Jak na razie nic niepokojącego nie widać. Ale wiadomo...... bum i paska nima :huh:

Wymiana rozrządu tak jak piszesz Mariusz jest przewidziana między 180-210k.W zależności od eksploatacji auta. Oczywiście też od własnej woli i zdrowego rozsądku. Każdy może sobie zmienić kiedy mu pasuje :)

Umnie też już graty czekają na półce i pewnie lada dzień wymienię. Bo podciągam już pod górną granicę k :decayed: Jak sprawdzałem przed zakupem po vin-ie to z km Niemiec w pierwszych dwóch latach wylatał już 120k. Więc wniosek :) głównie autostrady. To i pasek nie był tak szarpany jak u nas odpalasz, gasisz itd....